Keresési eredmény a(z) „iran” címkére
Rendezés:

Repülés

Három A319-es növeli az Iran Air flottáját, amelyeket egy éve szerzett be Irán, de hogy közelebbről milyen forrásból, az a híradásokból egyelőre nem derül ki.

Repülés

A Boeing 707-es a 3600 méteres helyett egy hasonló tájolású, 1300 méteres pályára helyezkedett.

Repülés

Izrael tizenkét régebbi harci gépet szállított volna Zágrábnak, az Iránnak szánt negyven Superjetben még mindig tíz százalék lenne az amerikai részarány.

Repülés

Az iráni légügyi hatóság vizsgálatának eredménye szerint a hidraulikarendszerbe jutott szennyeződés miatt hajtott végre kényszerleszállást 2016 februárjában. Hanyag és tapasztalatlan szerelők, nem megfelelő ellenőrzés: szerencsére mindenki túlélte.

Repülés

A Superjet átkerült az Irkuthoz, az MSz-21 mellé. Tizenöt gép az Adriának, lesz-e iráni százgépes üzlet?

Közút

Az iráni „BKV” telephelyén várja a sorsa jobbra fordulását.

Repülés

Az Egyesült Államok szankciói ellen döntött Hága: fellélegezhet-e a teher alatt dolgozó iráni légiközlekedés? Lesz-e alkatrész, új repülőgép?

Repülés

A „teljesen elavult” F-5F új radart és avionikát kapott, digitális pilótafülkével, a korábbi rejtélyes prototípusról nincs új hír.

Repülés

A pontos helyszín és a célpont sem ismert, de az biztos, hogy nem koordináltak, hanem földi célpontokat támadtak az Adirok. Felderítés Irán felett?

Repülés

Egy sem volt még gyártósoron, de 117 lemondása érzékeny veszteség. Mit tesz Európa és az Airbus, amely már átadott néhány új gépet?
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/