Keresési eredmény a(z) „iran_air” címkére
Rendezés:

Repülés

Egy sem volt még gyártósoron, de 117 lemondása érzékeny veszteség. Mit tesz Európa és az Airbus, amely már átadott néhány új gépet?

Repülés

ATR-ek a belső légiforgalomnak. Az első 777-est mégsem vehették át: Teherán feltételezett szíriai fegyverszállításai miatt?

Repülés

Az A330-ast még jövő héten követi a második. Az Airbus sikerei méginkább erősítik a vitát a Boeing iráni üzletéről Washingtonban.

Repülés

Legalábbis a szankciók feloldása óta. Huszonegy éves 320-asok után egy friss gép, idén jönnek az első 330-asok is. Toulouse és Teherán is betartotta a szabályokat.

Repülés

A listákról hiányzik az A380 és a B-747 is. Hatalmas árengedmények, a finanszírozási nehézségek még megoldásra várnak.

Repülés

Nemzetközi járatokra 777-esek, sőt, 747-esek! Belföldi és közepes hosszúságú vonalakra 737-esek. Az ajatollah viszont még kételkedik.

Repülés

A várt szerződés: minden most gyártásban lévő típus, plusz a még készülő ezres 350-es. Az infrastruktura, a léginavigáció fejlesztése.

Repülés

Százhuszonhét Airbus-gép, köztük nyolc Superjumbo vételéről van szó. Jöhet CSeries, MRJ, Szuhoj, sőt, Boeingok beszerzése sem kizárt.

Repülés

Tíz év alatt 581 gép állna szolgálatba, lesznek iráni A380-asok is? Titkos tárgyalások már a szankciók feloldása előtt?

Repülés

Ha a nyugatiak embargója nem enyhül tovább, a társaság az oroszokhoz és a kínaiakhoz fordul, kérdés, tőlük mikor és mit kaphat...