Keresési eredmény a(z) „kanada” címkére
Rendezés:

Repülés

December hatodikán tér vissza a Kanadában rekedt Air France A380-as. Kérdés, működik-e majd a cserehajtómű, és milyen személyzet repüli a gépet.

Repülés

A munkaerő kérdése, a technológia elszívása. Az Airbus-elnök, a „B-Guy” és a pocsolyába vetett kő. Ki adja el igazi dömpingáron a gépeit?

Repülés

De ehhez először le kell szerelni a 6,7 tonnás sérült hajtóművet. Grönlandon találtak lapátot és burkolatot, vajon megvan-e az esetleg eltört tárcsa is?

Repülés

Az utasok továbbmentek, sok kivizsgáló jön sokfelől Goose Bay-be. De hol lehet maga a bűnös darab? Észlelni kellett volna korábban a repedést?

Repülés

A kontinens legjobb vevője vehette át az ezerötszázadik, Észak-Amerikában szolgáló európai gépet, stílszerűen az alabamai gyártóhelyen.

Repülés

Mennyibe kerül egy CSeries, és mennyit fizetnek érte az amerikai légitársaságok? Az Embraer után a Boeing is perel a tiltott támogatások miatt.

Repülés

Az ítélethez egy éves eltiltás is tartozik, de a bíró nem tartja valószínűnek, hogy az illető valaha is még repülni fog.

Repülés

A GE90-est csak egy An-124-es tudta eljuttatni a csere helyszínére. Éjszaka mínusz negyven fok, sátorban csak húsz körül. Nosztalgia, kikötésekkel.

Repülés

A legdurvább teszt: csak úgy otthagyni a gépet éjjel mínusz negyven fokban. Aztán reggel feléleszteni...

Repülés

Mindegyikkel felszállt, aztán mindegyiket összetörte... jó útra tért a repülőtolvaj és adományokat gyűjt a kiképzésére.