Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

16 gépet vásárolt a HM, a H225-ösök 2023-tól állnak szolgálatba szállítási, harcászati és mentési feladatokra, speciális egységek bevetésére.

Repülés

Tu-160-asok Venezuelában. Meg egy An-124-es és egy Il-62-es, de mi volt a titokzatos pluszgép az óceán felett: tartalék bombázó vagy tanker?

Repülés

Meg kellett várni, amíg csillapul a szél...  Az átlényegülő emlékmű: a forma, az esztétikum. A fő mondandó: a repülés szépsége, szeretete.

Repülés

A Boeing gépe, a Pegasus befejezte a töltési teszteket, az európai MRTT-t amerikai segítséggel ismét az amerikai légierőnek ajánlja az Airbus.

Repülés

Rádiók és tartalékrádiók: „normális körülmények között” a teljes kommunikációs rendszer nem mehet tönkre. Hol vannak az Eurofighterek, helikopterek?

Repülés

Az első után tizenöt hónappal itt a következő E, kérdés, mikor állítják szolgálatba. Lehet-e C/D-ket átvenni a svédektől, ha ők megkapják az új változatot?

Repülés

Az orrára bólintó gépet nyitott futókkal a Szentkirályszabadjára vezető bekötőútnál állítják fel, lesznek éjszakai helyzetfényei is.

Repülés

A belga kormány úgy döntött, amerikai F-35-ös harci repülőgépekre cseréli az ország légierejének elavulóban lévő flottáját.

Repülés

Repüléstörténetet írt az Amerikai Haditengerészet október 18-án: hadrendbe állt az első, csak távolról irányított repülőgépekkel dolgozó kísérleti repülőszázada. A jövő elkezdődött...

Repülés

Huszonöt éve érkezett az első nyolc, takarékos megoldást kerestek a kormányok később az üzemeltetésre is. Méltatlan búcsú, el nem adott gépek.