Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Trump nem is annyira váratlan döntésének háttere. Ahová nem engedték az oroszok a felderítőket. A friss Tu-214ON és az öregecske OC-135B. Belejátszik a mini űrrepülőgép is?

Repülés

Az Raptor után a Lightningok egyike is lezuhant, szerencsére mindkétszer sikeres volt a gépelhagyás. Az F-35 már bőven túl van az 500. példányon, és jó a baleseti statisztikája.

Repülés

Az alakulat két gépe a járvány ellen harcolók tiszteletére szervezett bemutatóra indult. A kanadaiak egyik Tutora tavaly októberben szenvedett balesetet, akkor a pilóta sikeresen katapultált.

Repülés

Az Angie Air Force új gépe egyelőre ideiglenes kabinkialakítást kap. Kellemetlen történetek helyett kéthajtóműves megbízhatóság.

Repülés

A drón kevés kockázattal, emberélet veszélyeztetése nélkül, autonóm módon hajthat végre bevetéseket. Az első példány még idén repül Ausztráliában.

Repülés

A két világhírű kötelék, a Thunderbirds és a Blue Angels New York, Newark és Philadelphia légterében: az elzártságban élők is gyönyörködhettek a repülésükben.

Repülés

Nem a Eurofighterek helyett, hanem melléjük kellenek. Ellenzők: Boeing-üzlet járvány idején?! Az öreg Tornado és a ki tudja, mikor elkészülő hatodik generációs gép.

Repülés

Javított képességekkel, több, mint kiképző. Kell-e a magyar légierőnek további tizenkét gép a svéd légierő felszabaduló példányaiból?

Repülés

A sebesség háromszáz kilométer/óra egyetlen hajtóművel, nem kell koax-rotor, de lesz farokrotor és tolólégcsavar. Keskeny törzs, nem lopakodó, de nehezen észlelhető.

Repülés

Nálunk is repültek... A Patrula Aguilra gépe gyakorlás közben zuhant a tengerbe. Tavaly augusztus óta ez a harmadik katasztrófája a köteléknek.