Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

A Magyar Honvédség Balti Fegyveres Készenléti Alegysége 2004 óta a második alkalommal vesz rész a balti országok légtérvédelmét ellátó Baltic Air Policing feladatban.

Repülés

A kínai és az orosz típusról is állítják a gyártó országok, hogy jobbak, mint az amerikai konkurensek, a Szu-57-es ráadásul radikálisan olcsóbb is.

Repülés

Az államfő, egykori MiG-pilóta döntése esetleg megint a svéd Gripeneket hozná helyzetbe. Vagy a 29-esek felújítását?...

Repülés

1989. július 17-én, kereken harminc esztendeje szállt fel először a Northrop Grumman B-2A Spirit stratégiai bombázógépének prototípusa. A sikeres repülés egy máig tartó, szép karrier első lépése volt: a valaha gyártott, alig huszonegy gépből húsz még jelenleg is hadrendben áll az Amerikai Légierőnél.

Repülés

A MiG-29-esek búcsúznak, a bolgárok mégsem próbálkoznak autentikus, vagyis oroszországi felújítással. Nyolc Viper eléggé olcsón: valamit elhagytak a képességek közül?

Repülés

Az „igazi” repülőnapot elmosta az eső, előtte a repülőfotósoknak viszont pompás programot tartottak a Luftwaffe gépei és a D-napos Dakoták.

Repülés

A 23-as 900 kilométeren át repült nyugat felé, a szovjetek senkit nem értesítettek. Kifogyott a kerozin, a becsapódásnak egy halottja volt Belgiumban.

Repülés

Dakoták, DC-3-asok felvonulása, a magyar Li-2-es is ott volt... A 98 éves „cukorbombázó” is megjelent Wiesbadenben.

Repülés

Néha a mennyiség szabja meg a minőséget is, légierő fenntartása minimális pénzzel – nyílt nap a Graf Ignatyevo repülőbázison.

Repülés

A személyzet egyik tagja életét vesztette, egy másik megsérült.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/