Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Majdnem százezer látogató és harminc új munkahely: nagyságrendekkel kevesebb géppel nagyságrendekkel vonzóbb, interaktív kiállítás.

Repülés

A prototípus egy eredeti, félbehagyott gép átépítésével készült. Sorozatgyártás 2023-tól, az orosz légierő ötvenet rendelt.

Repülés

A kanadai képzés alternatívája. Két év elmélet, majd Z-242 vagy Mi-8. Évi 15–20 pilóta, akik „nemcsak A-ból B-be kell eljussanak...”

Repülés

A Tornadókat ötödik generációval kellene váltani. Az Airbus a hatodik generációs európai típusért. Svájc ismét tenderre készül, csökkentett üzemmódban.

Repülés

A kelleténél jóval gyorsabban közelített, és későn tette le a gépet a Thunderbirds „nyolcas” pilótája, a zuhogó esőben nem sikerült lefékeznie az F-16-ost.

Repülés

Szándékosan ment oda, tudtak az érkezéséről, nem történt incidens Kecskeméten.

Repülés

Nem éppen gyűjtőknek való kiírás: egy tétel a huszonhárom gép, köztük négy biztosan használható. Van potenciális vevő, akire Oroszország is rábólint?

Repülés

Putyin MiG-jeinek átadása, modernizálás égen-földön, déli szomszédunk komolyan gondolja a haderőfejlesztést.

Repülés

Szeptemberben egy szaúdi és egy olasz gép zuhant le, most a nemzeti ünnepen Madrid fölött tisztelgő spanyol kötelék gépeinek egyike.

Repülés

Ajándékok Moszkvától, szétszerelve. A bolgárok visszalépnek a Gripen-beszerzéstől és orosz segítséggel modernizálják a kétfarkúikat.