Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Először szálltak le a britek vadonatúj gépei a britek vadonatúj hordozóján. A HMS Qeeen Elizabeth az amerikai partok közelében fogadta új madarait.

Repülés

A Roszteh állami védelemipari óriásvállalat részeként működő, 2007-ben alapított Vertoleti Rosszii igazgatótanácsa úgy döntött, hogy megszünteti az önálló Kamov és Mil tervezőirodákat, s ezeket egyetlen egységbe szervezi át.

Repülés

A Super Hornetek végleg kiszorították az eredeti F-18-asokat a fedélzetekről, de a bőrnyakúaknál, több külföldi országban és a Blue Angels kötelékben még látjuk őket.

Közút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló szeptember 30-ától október 6-áig.

Repülés

A hamarosan Szolnokon is mindennapos munkát végző típus új, továbbfejlesztett változatával hajtottak végre magashegyi le- és felszállást. A déli félteke legmagasabb hegyére tette le csúszótalpait a D-3-as változat egyik prototípusa.

Repülés

Első alkalommal sikerült összekapcsolódnia egy helikopternek és egy Airbus A400M teherszállító repülőgépnek. A sokat szenvedett szállítógép így egy újabb, régóta hiányzó képességre tehet szert.

Repülés

Első repülés: 2021 decembere, Palmdale-Edwards, az első példány már készül. A Spirithez hasonló, de kisebb gép kevesebb konstrukciós kockázattal jár.

Repülés

A legendás oldtimer vadászok és a Boeing a mező fölött. Olasz stílus német, svéd és magyar résztvevőkkel. Az ígéretes kisgépek és a dörgő Ancsák.

Repülés

F-35 helyett Szu-57, rendszerproblémák, képességhiányok. Csak politikai játszma? A több pénz a törököktől nem biztos, hogy gyorsítja a programot.

Repülés

Az egykori AS332 új variánsai kedvelt forgószárnyasok, a magyar katonák számára ez lesz a Mi-8/17-esek váltótípusa.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/