Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Egy félorsó után nagy sebességgel csapódott a földbe a gép.

Repülés

Trump a program ellen, a minisztere mellette. Az első áttelepülő alakulat: irány Japán. Helyettesítheti a Villámot a Lódarázs? Elképesztő manőverek.

Repülés

Ukrán helyett orosz típus, katonai és polgári célokra. Vállszárny, T-vezérsík, hátsó rámpa, tavaszi bemutatkozás, nyári szűzfelszállás.

Repülés

Két hónap, két gépveszteség: hajófedélzetről vagy szárazföldről indultak-e a hordozó vadászbombázói? A nagy hajó ismét átfüstöl a Csatornán.

Repülés

Vajon egy vagy két motort vesztett a BUFF? Arzenálszerep és hajtóműcsere. A dinoszauruszok még több, mint húsz évig szolgálnának.

Repülés

Trump kártyái: F-18-as kontra F-35, orrfutó-gond. Orosz, kínai fejlesztések: mikor indul a T-50 sorozatgyártása? Tankerek és szállítógépek.

Repülés

Négy gép a Holloman bázis légterében: az utolsó amerikai F-4-es hangrobbanások... 250 Q-változatot lőttek le célgépként.

Repülés

Egy dél-koreai katonai repülőgép tévedésből több hajóelhárító rakétát, mélyvízi bombát és torpedót engedett a vízbe – jelentette vasárnap a Yonhap dél-koreai hírügynökség.

Repülés

Tisztában vagyunk vele, milyen állapotú, és legfőképpen mennyi repülőgépe van a honvédségnek. A Magyar Idők összefoglalója a Zrínyi 2026 program kapcsán listázza, mit, hogyan lenne érdemes vásárolni adott esetben.

Repülés

Nekünk is megfelelne új szállítógépként? Nyugati technológia, ukrán sárkány, szaúdi partnerség, orosz részegységek nélkül. Következik az első felszállás. 

 

 

   
Get Adobe Flash player