Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

A bombázóflotta jövője a még nem létező B-21-es. A B-2-es „lopakodók” és a varia B-1-esek 2030 után mennek nyugdíjba, a Buffok – 2050 után.

Repülés

Egyenlő részletekben 2019–2021 között különítünk el erre forrást.

Repülés

A békés A320-asokból is lehet katonai gépet fejleszteni, a neo új hajtóművei teszik erre alkalmassá. Átépítés mindössze hat–nyolc hónap alatt!

Repülés

Kecskeméti A319CJ-bemutató. Első sorok business stílusban, de a gépek sokféleképp átrendezhetők, sebesültszállításra is. A pilóták a szállítószázad hajózói.

Repülés

Hangsebességnél gyorsabban, 25 vagy 50 utassal? Reális időszámítás: 2030-ra lehet kész a gép. Külföldiek közreműködése nélkül.

Repülés

Lesz hangsebesség feletti orosz polgári gép, de nem egészen az elnök tanácsa szerint. Az arab sejk, az ausztrál milliomos és a gazdag görög érdeklődő.

Repülés

Tavaly dupla annyi gépet adtak el, mint 2016-ban. Kelendő az E2 család, a kellemetlen incidens ellenére folytatódik a tanker–szállító KC-390 berepülése.

Repülés

A harcigép-generációktól a légvédelemig, a feladatoktól a típusokig. A világhálón kavargó összevisszaságok helyett bőséges információ-forrás.

Repülés

Korlátozza január 1-jétől Oroszország a területe fölött a Nyitott Égbolt-szerződés alapján végrehajtandó katonai megfigyelő repüléseket.

Repülés

Magyar Nemzet: legalább két A319-es kerülne kormányzati „alkalmazásba” a csődbe ment légitársaságtól.