Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Huszonöt éve érkezett az első nyolc, takarékos megoldást kerestek a kormányok később az üzemeltetésre is. Méltatlan búcsú, el nem adott gépek.

Repülés

Letiltották az F-35-ösöket, de jónéhány már újra repül. Egy belga F-16-os a földön lőtt ki egy másikat. Futóproblémák a Raptornál.

Repülés

Kiképzőrepülés közben történt a baleset Szliácsnál, a két pilóta katapultált.

Repülés

Lion Effort, hatalmas kavargás a hazai légtérben, a felújított Mi-24-esek is megjelentek. Hogyan repülik a svédek, a csehek és a magyarok a Griffmadarat?

Repülés

A pilóta katapultált, ez volt az első zuhanás 310 példány után. Brit gépek a brit hordozón. A B-változat első éles bevetése.

Repülés

Nálunk huszonnégy példánya szolgált a hadseregnél és a rendőrségnél. A jövő orosz típusai közül a legígéretesebb az, amit Kínával közösen fejlesztenek.

Repülés

Három légierő Griffmadarai tartanak közös felkészülést a hazai légtérben. Sokfelé lehet majd hallani a gépeket...

Repülés

Elmaradt a köztársasági elnök bukaresti útja, legalábbis ezt az A319-est nem használhatta, a másik a miniszterelnököt vitte Moszkvába.

Repülés

Az aviatika igazi szerelmesei oda mennek, ahonnan fotózni is lehet... Skandinávok a levegőben, amerikaiak inkább a földön.

Repülés

A kellemest összekötni a kellemessel: tengeri fürdőzés és tengeri légibemutató. A Frecce idén repüli utoljára régi gépeit. Menteni és elfogni helikopterrel.