Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

A döntő a megbízható üzemeltetés. A gép, ami a polgári repülésben már bőven bizonyított.

Repülés

A katonai repülés rajongóinak igazi csemege volt az elmúlt néhány nap. A franciaországi partraszállás nemcsak a második világháború egyik kiemelkedő katonai ütközete volt, de 1944. június 6-án valósággal sötétlett a délnyugat-franciaországi égbolt a szövetséges repülőgépektől.

Repülés

Namest volt a helyszín, Simon Péter alezredes vezetésével repültek a magyar hajózók.

Repülés

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis idén is megtartotta hagyományos családi napját: az itt szolgáló katonák családtagjai és a meghívott vendégek birtokba vehették a forgószárnyasok „sasfészkét”.

Repülés

Eltávozott közülünk a repülő operatőr.

Repülés

A Mildenhallban települt amerikai C-130-asok szokásos bevetési közege: alacsonyabban, mint a hegytető.

Repülés

Szinte nincs olyan hét, amikor a hírportálok nem számolnak be egy-egy, hangerőben igencsak figyelemfelkeltő repülőgép-elfogásról. De mit mondanak a számok, mennyit dolgoznak a magyar Gripenek?

Repülés

A jelek szerint a Lockheed Martin F-35 Lighnting II-es vadászgépcsalád után ismét külön-külön típust fejlesztenek majd a fegyvernemek. Ami elméletben mindenre jó lenne, az a gyakorlatban drága és rengeteg kompromisszummal jár...

Repülés

Őszzel érkeznek a bázisra az első Eurocopterek.

Repülés

Újra harci helikopterek és gépágyúik zaja verte fel az álmos tavaszt a Veszprém melletti Újmajorban és Bakonyban elterülő lőtéren. A Magyar Honvédség MH 86. Szolnok Helikopterbázis az évi első éleslövészetét tartotta az Oroszországban nagyjavított és modernizált Mi-24P csataforgószárnyasokkal.





 
 




https://rch.railcargo.com/hu/