Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

A svéd és a brazil légierő után további tárgyalások Griff-beszerzésről: Svájc, Finnország, Horvátország, Kanada. Beszáll-e a Saab valamelyik ötödik generációs európai fejlesztésbe?

Repülés

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison a térségben egyedülálló képességet hoztak létre francia támogatással egymilliárd forintból.

Repülés

Elsőre business jet készül, de nem tudni, mekkora sebességre, hatótávolságra. A Blackjack már szóba sem kerül... A prototípus 2027-ben repül.

Repülés

Mi kell a régi Eurofighterek helyett? Új Eurofighterek, vagy Super Hornetek. Francia fenyegetés: vagy Lightning, vagy új európai harci gép.

Repülés

Oroszország sarkkörön túli ambícióihoz minden időben haználható bázisokat akar. A Backfire balesete mindenesetre nagyon rossz időben történt.

Repülés

Közel 300 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert erre a Specimpex Kft., a fejlesztés teljes költsége 543 millió 180 ezer forint.

Repülés

Izrael tizenkét régebbi harci gépet szállított volna Zágrábnak, az Iránnak szánt negyven Superjetben még mindig tíz százalék lenne az amerikai részarány.

Repülés

Ez a gép már a légierőnek megy. Többfunkciós modulrendszer, digitális töltésvezérlés. Pezsgő piacra jelentkezik be az új konkurens típus.

Repülés

A jetek kiszorították, ez volt a US Air Force utolsó dugattyús vadászgépe. A túl erős és dinamikus restaurált példány a gurulópróbán elemelkedett...

Repülés

A kiszivárgott fényképek szerint megkezdődtek az Iljusin Il-112V kéthajtóműves orosz katonai szállítógép gurulópróbái.
 
 


https://rch.railcargo.com/hu/