Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Katonai Zlinek hagyománya Magyarországon 1948 óta. A kanadai NATO-kiképzés túl drága, mennyire drága saját sugárhajtású kiképzők beszerzése?

Repülés

Mi vagyunk a jó példa a világ előtt az MS20-szal, de miért nincs erről hivatalos hazai közlés? Az E-változat lesz kétüléses is, kérdés, sikerül-e a fedélzeti fejlesztés.

Repülés

A HA-TAB lajstromjelű Saab teherszállítót a belga, majd a brit légierő harci gépei kísérték Birminghamig.

Repülés

Az UH-1N, amely nem kellett Magyarországnak. A legendás kétlapátos helyett nyolcvannégy új gép. Nagy a tülekedés: Sikorsky, Bell, legutóbb a Boeing is beszállt.

Repülés

Már maga az átkelés demonstrálja az M28 képességeit. Bemutatók magas hegységekben, trópusi reptereken: az amerikai különleges erők is használják a gépet.

Repülés

Ezt hiányoltuk! Az új szoftverrel a C/D változat továbbra is élvonalbeli harci gép marad. A Griffek a lízing lejártával magyar tulajdonba kerülhetnek.

Repülés

Az angol Mary Ellis és a magyar Nyemecz Pál: mindketten erőben és egészségben ünnepelhettek, a pilótahölgy ráadásul kedvenc típusával a levegőben.

Repülés

Tavaszi zsongás, a Patrouille de France kirajzik Amerikába!

Repülés

A főbűnös az A400-as, a megrendelők kemény kompenzációt követelnek. A rendelési állomány impozáns, de idén már kevesebb gépet vesznek, mint amennyi készül.

Repülés

A horvátok idén döntenek, Szlovénia nem akar új gépeket, a románok és szerbek minőségi és mennyiségi fölénybe kerülnek, ha a magyar légierő nem fejleszt.