Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Nagy, drága és csak egyfunkciós, kevesen repülik, keveset repül: miért ez a gép kellett sógoréknak, miért nem az olcsóbb Gripen?

Repülés

A jelöltek már túl vannak az egészségügyi rostán, és a Z-242-eseken kezdenek repülni.

Repülés

Tender-tánc: kettő ki, egy be... A Raytheon után a Northrop Grumman is kiszállt az évszázad egyik nagy versenyéből, beszállt a Javelin.

Repülés

Kevesebb eladás, kevesebb átadás. Nagy kínai üzlet és néhány hónapos Super Puma-reptilalom: nehéz éve volt a helikoptereknek...

Repülés

Szakított a Raytheon és a Leonardo, nem versenyez a gigaüzletért a T-100-as. Az olaszoktól másodszor pártolt el amerikai partner.

Repülés

MiG-35 a 29-esek váltására az oroszoknál, és máshol is, ahol a 29-est repülték... Fly-by-wire, AESA-radar, vektorkormányzás és a többiek.

Repülés

A katasztrófa gyorsítja a váltást. Repül még Il-62-es kormánygép? Az S100-asokat intenzíven gyártják, de Tu-214-esből tavaly csak kettő készült.

Repülés

450-nel repeszteni, ötszáz tonnát vinni föld, víz vagy a jég felett: az oroszok északi terjeszkedésében kaphat szerepet a gép.

Repülés

Egy félorsó után nagy sebességgel csapódott a földbe a gép.

Repülés

Trump a program ellen, a minisztere mellette. Az első áttelepülő alakulat: irány Japán. Helyettesítheti a Villámot a Lódarázs? Elképesztő manőverek.