Keresési eredmény a(z) „katonai_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Trump egymilliárddal olcsóbb programot akar. Miért is kell az utántöltés képessége? Turkish-tervek, 747-esek áron alul...

Repülés

Meghalt Eric Schultz, a légierő különlegesen felkészült tesztpilótája, ami lezuhant: Grooom Lake „fekete” típusa? Vagy F-117? Esetleg Szu-27?

Repülés

Mitől lesz igazi ötödik generációssá egy harci gép? Az F-22-es ára és a visszaesett példányszám. A vetélytárs YF-23 jobb konstrukció volt?

Repülés

Mire képes egy szépen átalakított Mustang? A Voodoo új csúcsa 855 és fél kilométer óránként, ezt csak az lgt Tu-114-es múlta felül.

Repülés

Ez a Tu-160-as még nem az újonnan megépített, hanem az újjáépített gépek első példánya.

Repülés

A kukuruznyik, a kápolna és a koreai kommandó. A világ legnagyobb egymotoros kétfedelűje, ma is sokfelé repül, sokoldalú és jóindulatú. Friss hír: moszkvai baleset, a jubileumi rendezvényen - videó.

Repülés

Egyre jobb program, jó szervezés. Veres Zoli és az Al Fursan. Tupoljev-búcsú, kissé kudarcos Blackhawk-bemutatkozás.

Repülés

Makett különleges szárnyakkal. Az ősi szörny és az új hibrid-hajtás. Sűrűn felbukkanó koncepciók, talán az északi dominancia jegyében.

Repülés

A H215 ősét gyártották régen Vidombákon is. Kész az új üzem, még nincs kész az első gép. Nagypolitika: ellensúlyozni a beszerzéseket az Egyesült Államok felől.

Repülés

Gyakoroltak Kecskeméten a Griffmadarak, Szolnokon a forgószárnyasok, Budapesten lesz polgári gépek bemutatója is, most már csak jó idő kellene vasárnapra.