Keresési eredmény a(z) „katonai_szallitogep” címkére
Rendezés:

Repülés

Három éjszakája zajosabb volt a város lakóinak, de ez a kiképzés is kell a feladatok végrehajtásához. Repült a keszi, megjelent az egyik A319-es is.

Repülés

A válsággócok ellenére kevés az új megrendelés. Újdonságok buktatói az európai és a brazil gyártónál. Az oroszok viszont erősítenek, újra indul az An-124-es gyártása.

Repülés

A brazil konstrukció, a Hercules kihívója, nyilván megsérült, de a baleset és a károk részleteit a gyártó nem hozta nyilvánosságra.

Repülés

Egyenlő részletekben 2019–2021 között különítünk el erre forrást.

Repülés

Egy tesztrepülés izgalmai: átesés és magasságvesztés. Az Egyesült Államokban folytatódik a népszerű Hercules kihívójának a berepülése.

Repülés

Nem valószínű, hogy újak lennének, de az biztos, hogy az utolsó „Ancsa” csak év végéig repülhet. Mit jelent a HM-nek a nehéz szállítási képesség?

Repülés

A reduktorrepedések megoldására még az idén meglesz a hatósági engedély. Ki viseli a 2,2 milliárdos büntetést? Bevetések a Szaharában, fellépés Párizsban.

Repülés

Tizenöt a túlélők száma. Az An-12-es kínai változatának katasztrófája feltehetően technikai hiba miatt következett be.

Repülés

A kormányfő és még néhány fő elfér rajta, más országok nagyobb gépeket is használnak ilyen célokra. Végleg elválik egymástól a VIP- és szállítógép-beszerzés.

Repülés

A gyártás áll, az idei átadások kétségesek. A franciák után már a németek is elkezdtek C-130-as beszerzésről gondolkodni.