Keresési eredmény a(z) „kijev” címkére
Rendezés:

Közút

Legalább száz kamion, autóbuszok és személyautók akadtak el a hófúvás miatt.

Vasút

A már Záhonyig eljutó Hortobágy Eurocity kalandos napokon van túl, hétfőn a közvetlen kijevi kocsi sem úszta meg. Utánajártunk, mi lett vele.

Közút

Ideiglenesen nem közlekedhetnek a nagyobb teherautók a magyar határnál fekvő Csap, valamint az ukrán főváros, Kijev között.

Repülés

Pavlo Rjabikinnak, a kijevi nemzetközi repülőtér igazgatójának azért kellett mennie, mert az ír diszkont légitársaság mégsem indít járatokat Ukrajnából számos európai városba, köztük Budapestre.

Repülés

A 132D polgári és katonai célokra egyaránt használható, a nálunk is repülő 26-osok váltótípusaként: elnyűhetetlenség és  modern nyugati technika.

Repülés

Ukrajna legnagyobb nemzetközi repülőtere jegesedés miatt átmenetileg leállította csütörtökön a személyszállító járatok kiszolgálását.

Vasút

Hosszabb alvás, vágányzár a fővonalon, tisztítószer után elnevezett gyorsvonat, és még sok minden más a szlovák menetrendben.

Repülés

Kijev és Moszkva között leáll a forgalom. Ukrán tilalom, orosz gépeknek negyven perc kerülő. Az EasyJet kivonul, a Virgin jönne?

Repülés

Az An-178-as kihívója lehet az EADS, az Alenia és az Embraer típusainak, de leginkább a régi Antonovok lecserélésére szánják.

Vasút

Az ukrán állami vasúttársaság december 14-étől napi rendszerességgel működtet járatot.