Keresési eredmény a(z) „knorr_bremse” címkére
Rendezés:

Közút

Ez a Knorr-Bremse jelmondata. Sajtónapon jártunk a cég kelenföldi telephelyén.

Vasút

Ideálisak a fékgyártó cég körülményei a további fejlődéshez.

Közút

Az MTA SZTAKI, a Bosch, a Knorr-Bremse és a Continental is együttműködik az egyetemmel.

Ellátási lánc

A fékrendszergyártó cég 2018-ban már egymás után ötödik alkalommal lett az év legjobb munkáltatója a mérnökök számára Németországban.

Ellátási lánc

A kínai cég kompresszorokkal és sűrítettlevegő-kezeléssel kapcsolatos tevékenységeiért január első napjától kezdődően már a közös vállalkozás felel.

Vasút

A Knorr-Bremse leányvállalata, a Nordic Rail Services AB eladja a Swedtrac szolgáltatási üzletágát a Stadler svéd leányvállalatának.

Vasút

Az új csarnok területe 11 ezer négyzetméter, a fékgyár így összesen 46 ezer négyzetméterre nőtt. 1500 munkavállaló, ebből 500 mérnök dolgozik itt. A tanműhelyben öt szakmában hatvan középiskolás tanul. Nagyüzem.

Vasút

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs alaptól kapott 1,262 milliárd forintos összegből gazdálkodhat a cég.

Vasút

A kecskeméti székhelyű cég 1 milliárd 262 millió forint egyedi innovációs támogatást kap a „globális, skálázható haszongépjármű rendszerek fejlesztése” tárgyú projekt megvalósítására.

Vasút

A TCMS rendszerekkel szemben támasztott követelmények megismerése, és az IEC 61375 szabványrendszer létrejöttének áttekintése után górcső alá vesszük a szerelvényeken az elmúlt harminc évben elterjedt, MVB alapú hálózatok működési alapjait.


 
 
https://rch.railcargo.com/hu/