Keresési eredmény a(z) „legi_aruszallitas” címkére
Rendezés:

Repülés

Az AirBridgeCargo gépenként 139 tonna árut hozhat Budapestre, jövőre már  a CargoCity szolgálja ki ezeket az óriásokat is.

Repülés

Miért nem lett a legnagyobb utasszállító a legnagyobb áruszállító flotta zászlóshajója? Tovább élhet egy gyártósor Everettben.

Repülés

Értesülések szerint hamarosan „váltani fog” a Boeing 747 Dreamlifter-flotta. Méghozzá visszafelé: a 787-esek után a 767-esek gyártásában segíthetnek.

Ellátási lánc

Big data módszerrel igyekszik megjósolni a globális kereskedelem és a világgazdaság rövidtávú teljesítményét a DHL.

Repülés

Élénkül a világgazdaság, élénkül a cargopiac. A UPS plusz 14 747-8-ast rendel, meg még négyet a 767-esekből. Jumbók Budapesten.

Repülés

Jelentősen nőtt a világ légiáru-forgalma, a gépek kihasználtsága azonban alacsony.

Repülés

Jövőre indul a Jumbo-járat, két év múlva már a Cargo Cityben rakodhat, ehhez nem kell külön beruházás. A próbajáratot a Silkway Italia üzemeltette.

Repülés

Két hajtómű, kétszeres terhelhetőség, kétszer annyi utas: a gyártó reményei szerint legalább annyira sikeres és sokoldalú lesz, mint az elődje.

Repülés

Az első, kifejezetten cargónak épülő ATR-ek. A fő előny: konténeres rakodás. Ha már a 90–100 személyes utasszállítót nem engedi a többségi tulajdonos...

Repülés

Az expressz-szállító kapott új központot az 1-es terminál közelében, ahol most pakol az összes tehergép. A reptér egy másik részén épül a Cargo City.