Keresési eredmény a(z) „legi_aruszallitas” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Big data módszerrel igyekszik megjósolni a globális kereskedelem és a világgazdaság rövidtávú teljesítményét a DHL.

Repülés

Élénkül a világgazdaság, élénkül a cargopiac. A UPS plusz 14 747-8-ast rendel, meg még négyet a 767-esekből. Jumbók Budapesten.

Repülés

Jelentősen nőtt a világ légiáru-forgalma, a gépek kihasználtsága azonban alacsony.

Repülés

Jövőre indul a Jumbo-járat, két év múlva már a Cargo Cityben rakodhat, ehhez nem kell külön beruházás. A próbajáratot a Silkway Italia üzemeltette.

Repülés

Két hajtómű, kétszeres terhelhetőség, kétszer annyi utas: a gyártó reményei szerint legalább annyira sikeres és sokoldalú lesz, mint az elődje.

Repülés

Az első, kifejezetten cargónak épülő ATR-ek. A fő előny: konténeres rakodás. Ha már a 90–100 személyes utasszállítót nem engedi a többségi tulajdonos...

Repülés

Az expressz-szállító kapott új központot az 1-es terminál közelében, ahol most pakol az összes tehergép. A reptér egy másik részén épül a Cargo City.

Repülés

A kijeviek Uljanovszkban hosszabbítanák meg az An-124-esek élettartamát. Lesz-e még nagyobb teherszállítója az Antonovnak?

Repülés

Kész a TNT és a DHL bázisa, jövőre indul a Cargo City építése. Felújították a Lufthansa-nagyhangár energetikai rendszerét, javítják az Aeroplexét is.

Repülés

Még az utasszállításnál is gyorsabban nő Budapesten a légi teherszállítás. Jelentős fejlesztések, jövőre indul a Cargo City építése.