Keresési eredmény a(z) „legi_aruszallitas” címkére
Rendezés:

Repülés

Kész a TNT és a DHL bázisa, jövőre indul a Cargo City építése. Felújították a Lufthansa-nagyhangár energetikai rendszerét, javítják az Aeroplexét is.

Repülés

Még az utasszállításnál is gyorsabban nő Budapesten a légi teherszállítás. Jelentős fejlesztések, jövőre indul a Cargo City építése.

Repülés

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) adatai szerint júliusban erős növekedés volt tapasztalható a világban az áru- és személyszállítási szektorban is.

Repülés

A 132D polgári és katonai célokra egyaránt használható, a nálunk is repülő 26-osok váltótípusaként: elnyűhetetlenség és  modern nyugati technika.

Repülés

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) adatai szerint 3,8 százalékkal bővült a légi áruszállítás és 6,3 százalékkal a személyszállítás az előző évihez viszonyítva.

Repülés

Rekord a budapesti légi teherszállításban, végre felfut a globális cargoforgalom is. Nő Ferihegy elosztó szerepe, indulnak a beruházások.

Repülés

Az egykori hatalmas szivarok leszármazottai távoli települések, létesítmények ellátására is alkalmasak, de repülőtér nélkül.

Repülés

Az utasforgalom gyorsabban, az áruforgalom sokkal lassabban nőtt, javult a járatkihasználtság.

Repülés

Az IATA adatai szerint augusztusban nőtt a légi utasforgalom, az áruforgalom viszont stagnált az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Repülés

A kéthajtóműves első példánya 1981-ben repült, ehhez képest 2022-ben is biztosan gyártani fogják.