Keresési eredmény a(z) „legiforgalmi_iranyitas” címkére
Rendezés:

Repülés

Elképesztő légiforgalom, töredezett Európa, a HC és a távoli torony menetrendje, mi a következő lépés a drónok dolgában?

Repülés

Jövő nyáron a Eurowings hat gépet tartalékol a késések kivédésére. Németországban a partnerek komoly önvizsgálatot tartottak.

Repülés

110 ezer gép júliusban a hazai légtérben. A HungaroControl aggálya: a nemzetközi forgalom alulbecslése, a kapacitáshiány óriási terhet ró a légi navigációs társaságokra.

Repülés

Kapacitáshiány reptereken, irányító központokban. A sztrájkok tovább rontják a helyzetet. Az IAG és a Ryanair Brüsszeltől vár segítséget.

Repülés

Sok járat várakozott, néhány kitérőre ment: éjfél körül vagy másfél órára kavarta meg a menetrendeket Budapest légterében az időjárás.

Repülés

Az utasszám nő, de a jegyárak is kúsznak felfelé, magas az olajár. Az igazi krízis az infrastruktúra lemaradása miatt fenyeget: a kormányok felelőssége.

Repülés

Hogy az átrepülő ne találkozzon ballisztikus rakétával. Közvetlen légikapcsolat Phenjan és Szöul között? Hadgyakorlat csökkentett üzemmódban.

Blog

A légtérszervezéstől a repülőtéri rendszerekig: bloggerünk és egy sikeres vállalkozás.

Repülés

Budapest, Debrecen, Pápa, hét irányító, óránként harminc mozgás a „multi-toronyból”: biztonságos és hatékony működés.

Repülés

Videófal, tizennégy kamera, három infra és zoomolható. Kész a központ, 2020-tól „élesben” dolgozik, kategóriájában elsőként.