Keresési eredmény a(z) „legiforgalmi_iranyitas” címkére
Rendezés:

Repülés

Technológiai fejlesztések és a forgalomszervezés innovációja nélkül nem kezelhető az európai légi forgalom növekedése, jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Repülés

Kétórás figyelmeztető sztrájkba léptek szerdán 11 és 13 óra között a légiforgalmi irányítók a Hungarocontrolnál.

Repülés

Ködszűrő, távoli torony, free route. World ATM kongresszus. „A cég olyat tud, amit nagyon kevesen a világon”.

Repülés

A magaslégtér ellenőrzése - hétszáz kilométernyi távolságból. Koszovó felett is rekordokat dönt a légiközlekedés. A siker budapesti titkai.

Repülés

A polgári és a katonai léginavigáció együttműködése: légiforgalmi tájékoztatás, repülésbiztonság, légtérellenőrzés, kutatás-fejlesztés és a szakmai képzések.

Repülés

Elképesztő légiforgalom, töredezett Európa, a HC és a távoli torony menetrendje, mi a következő lépés a drónok dolgában?

Repülés

Jövő nyáron a Eurowings hat gépet tartalékol a késések kivédésére. Németországban a partnerek komoly önvizsgálatot tartottak.

Repülés

110 ezer gép júliusban a hazai légtérben. A HungaroControl aggálya: a nemzetközi forgalom alulbecslése, a kapacitáshiány óriási terhet ró a légi navigációs társaságokra.

Repülés

Kapacitáshiány reptereken, irányító központokban. A sztrájkok tovább rontják a helyzetet. Az IAG és a Ryanair Brüsszeltől vár segítséget.

Repülés

Sok járat várakozott, néhány kitérőre ment: éjfél körül vagy másfél órára kavarta meg a menetrendeket Budapest légterében az időjárás.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/