Keresési eredmény a(z) „legihagyomany” címkére
Rendezés:

Repülés

A partraszállás legfontosabb eszközei... A világ minden tájáról érkeznek Duxfordba és Caenbe júniusban a legendás kétmotorosok, köztül a HA-LIX.

Repülés

Pirat a mennyezet alatt, MiG-29-es bajnokság, Minyók ötven éve Magyarországon. Kositzky tábornok eltűnt, Magó Károly  megtalált gépekről: programok egész évre!

Repülés

2024-re kivonják a britek az Ég Királynőit, de még idén BOAC-festéssel ünnepli a társaság elődjének száz éve történt indulását.

Repülés

Kötetek, folyóiratok, fotók és videók, dokumentumok – ki kell mindent menteni a Dagály utcából, hogy folytatódjék a feldolgozás, és egyszer minden online legyen.

Repülés

A jetek kiszorították, ez volt a US Air Force utolsó dugattyús vadászgépe. A túl erős és dinamikus restaurált példány a gurulópróbán elemelkedett...

Repülés

Néma hajtóművekkel, fékszárnyak nélkül ért földet egy elhagyatott rövid pályán, aztán fel is szállt, nagyjavították. Most pedig: kivonták, kiállítják.

Repülés

Meghalt a Microsoft, a SpaceShipOne, a Stratolaunch Systems alapítója. Az út az olcsóbb és hozzáférhetőbb űrrepülések felé.

Repülés

Hatvan éve kezdődött a sugárhajtású polgári gépek korszaka a transzatlanti vonalakon. Ma napi háromezer járat köti össze a „Nagy Víz” két oldalát.

Repülés

LC-Aladár két héten át segít gyakorolni az érzékeny műveletet a B-mólónál, majd oda kerül, ahol folytatható a helyreállítása és a buszos látogatók is láthatják.

Repülés

„Ehhez a géphez még kellett pilóta!” Bemutatkozott a Malév legelső, gyönyörűen újrafestett Tu-154-ese. „Most az a lényeg, hogy megmentettük!”

 
 


https://rch.railcargo.com/hu/