Keresési eredmény a(z) „legihagyomany” címkére
Rendezés:

Repülés

LC-Aladár két héten át segít gyakorolni az érzékeny műveletet a B-mólónál, majd oda kerül, ahol folytatható a helyreállítása és a buszos látogatók is láthatják.

Repülés

„Ehhez a géphez még kellett pilóta!” Bemutatkozott a Malév legelső, gyönyörűen újrafestett Tu-154-ese. „Most az a lényeg, hogy megmentettük!”

Repülés

Gazdag hétvégi program a légihagyomány és a modern aviatika jegyében. Kötelékek, műrepülések, tömegjelenetek a légtérben...

Repülés

A HA-LCA, első Tu-154-esünk hosszú ideig állt fűre húzva, de lett néhány hét, hogy a festőhangárba jusson...

Repülés

A honi légiközlekedés első sugárhajtású típusa - sokak szeretett gépe, a Tu-134-es. A korszakváltás az üvegezett orrtól a farokkúpból kibomló fékernyőig.

Repülés

Két izgalmas óra részletei: gázhő, fékszárny-automata, átesési tulajdonságok, és sokminden más. Egy pilóta érzelmei: a régi történet lezárása...

Repülés

Díszvendégek: a T-6-osok és a RAF. Öt óra holding vagy tizenhat óra vezetés a földön. Homebuild, oldtimer és katonai sztárok a világ legnagyobb repülőtalálkozóján.

Repülés

A Ju-Air egyik Ju-52-ese magas alpesi csúcsok között veszett oda, húsz ember halt meg, a repüléstörténet jeles gépeinek egyike semmisült meg.

Repülés

Az egykori világháborús repülőtér az egykori világháborús gépek legnagyobb gyűjtőhelye, a Flying Legends a legnagyobb oldtimer találkozó Európában.

Repülés

Gimli Glider csúsztatva, landolás a töltésen, csendes süllyedés az Azori-szigetekig, vitorlázás a Hudson folyóra, Jumbo a hamufelhőben.