Keresési eredmény a(z) „legihagyomany” címkére
Rendezés:

Repülés

Egy Gripen-géppár húzott át a vadászpilóta emléke előtt tisztelegve a temető fölött.

Repülés

Az Ördög Vigye, a Hängwind és a Zögling, két emberrel??? Farkashegy, Határhegy, meg akiket a hőskor füstje kölyökként megcsaphatott.

Repülés

A Messerek a megnyitón, a Li-2-esek a hangárban. A Tante, a Savoya és az Electra. Egy remek Nebuló és egy hírhedt sróf a nebulóknak.

Repülés

A fa-Fokkertől a pléh-Junkersig, Tante-ős egy motorral. A brit HP óriás és a modern Douglas. A sárdagasztás és a repülőtér sorsa.

Repülés

Asboth-örökség és a visszatérő kérdések. Endreszék halála és egy elgörbült légcsavar. Egy csodálatos vitorlázógép és újjászületése.

Repülés

Amikor még több helyen sok repülőgépet gyártottak Magyarországon. Apró rekorder, pihenő Gerle, nagyszerű műegyetemiek.

Repülés

Fantasztikus Fortepan-fotók a Közlekedési Múzeumból: eddig kevéssé ismert pillanatok a kezdetektől Budaörsig, a magyar aviatika első negyven évéről.

Repülés

A katonai szállítógép, a háború utáni interkontinentális légiközlekedés alaptípusa, Air Force One, a magyar menekültek gépe. Ami szép, az jól is repül.

Repülés

Az Il-62-es ötvenöt éve repült először. A Malév első nagyhatótávolságú utasszállítója, három útra. Landolás füvőn, reverz-porviharral.

Repülés

Mint sok éve: Li-2-es járat a Körépület előtt. Megint repül a Po-2-es, új motor a Gerléhez, tárgyalások a Közlekedési Múzeummal.