Keresési eredmény a(z) „legihagyomany” címkére
Rendezés:

Repülés

A jetek kiszorították, ez volt a US Air Force utolsó dugattyús vadászgépe. A túl erős és dinamikus restaurált példány a gurulópróbán elemelkedett...

Repülés

Néma hajtóművekkel, fékszárnyak nélkül ért földet egy elhagyatott rövid pályán, aztán fel is szállt, nagyjavították. Most pedig: kivonták, kiállítják.

Repülés

Meghalt a Microsoft, a SpaceShipOne, a Stratolaunch Systems alapítója. Az út az olcsóbb és hozzáférhetőbb űrrepülések felé.

Repülés

Hatvan éve kezdődött a sugárhajtású polgári gépek korszaka a transzatlanti vonalakon. Ma napi háromezer járat köti össze a „Nagy Víz” két oldalát.

Repülés

LC-Aladár két héten át segít gyakorolni az érzékeny műveletet a B-mólónál, majd oda kerül, ahol folytatható a helyreállítása és a buszos látogatók is láthatják.

Repülés

„Ehhez a géphez még kellett pilóta!” Bemutatkozott a Malév legelső, gyönyörűen újrafestett Tu-154-ese. „Most az a lényeg, hogy megmentettük!”

Repülés

Gazdag hétvégi program a légihagyomány és a modern aviatika jegyében. Kötelékek, műrepülések, tömegjelenetek a légtérben...

Repülés

A HA-LCA, első Tu-154-esünk hosszú ideig állt fűre húzva, de lett néhány hét, hogy a festőhangárba jusson...

Repülés

A honi légiközlekedés első sugárhajtású típusa - sokak szeretett gépe, a Tu-134-es. A korszakváltás az üvegezett orrtól a farokkúpból kibomló fékernyőig.

Repülés

Két izgalmas óra részletei: gázhő, fékszárny-automata, átesési tulajdonságok, és sokminden más. Egy pilóta érzelmei: a régi történet lezárása...