Keresési eredmény a(z) „legihagyomany” címkére
Rendezés:

Repülés

Bally Bomber: a gép feltehetően az idei Oshkosh-i találkozó egyik sztárja lesz. Az arányokat meghatározta, mi fér Jack Bally hangárjába.

Repülés

Kilencven éve egy ismeretlen fiatalember, öt év pilótatudással a háta mögött, nekivágott a nagy víznek. Mire leszállt, ő lett az aviatika első celebje.

Repülés

Olaszországból restaurálásra jött vissza az egyedüli túlélő M-24-es, de remélhető, hogy épül belőle egy következő példány!

Repülés

Az új koncepció ismertetésekor a repüléstörténeti gyűjtemény szóba sem került... Vagy mégis létezik valamilyen elképzelés?

Repülés

Ma délután repülők légi megemlékezése a helyszín felett. A Budaörsről induló An-2-es hegyoldalnak repült; szerzőnk az áldozatok egyikéről írt megemlékezést.

Repülés

A léghajózás nagy korszaka véget ért, a mediatizált légibalesetek korszaka megkezdődött. Miért nem lett alkalmas eszköze a Zeppelin a modern légiközlekedésnek?

Repülés

Szentgyörgyi Dezső, a harci pilóta, a Maszovlet majd a Malév kapitánya, emlékművén immár ott a polgári repülés momentuma is.

Repülés

Az argentinok nem hitték, hogy a britek elérhetik őket... Az első Vulcan Port Stanley fölött, az utolsó Vulcan utolsó repülése, hatósági rosszallás mellett.

Repülés

B-25-ösök startoltak a Hornetről a támadhatatlannak hitt japán főváros felé. A megemlékezések díszvendége az akció egyetlen még élő résztvevője.

Repülés

A Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) tájékoztatása szerint minden légijármű az előre tervezett időpont előtt átkerült az új kiállítási területre.