Keresési eredmény a(z) „legikatasztrofa” címkére
Rendezés:

Repülés

Óriási nyomás alatt dolgoznak a nagy amerikai nemzetközi repülőterek légiirányítói. Elég egyetlen tévedés, és emberéletek kerülhetnek veszélybe. Szeptember 17-én az United Airlines 326-os járata kezdte meg a felszállását Washingtonban...

Repülés

Meg nem erősített hírek szerint megtalálták a gép fekete dobozát.

Repülés

A Barcelona–Düsseldorf járat rögtön azután kezdett erős süllyedésbe, hogy elérte az utazómagasságot. Délután sikerült egy helikopternek leszállnia a roncsoknál, nincs túlélő.

Repülés

A varsói kerületi bíróság megsemmisítette a 2010-es szmolenszki légi katasztrófa után indított eljárást annak a repülőgépnek a pilótái ellen, amely röviddel a szerencsétlenség előtt landolt a szmolenszki repülőtéren – derül ki a Lengyelországban nyilvánosságra hozott hatósági határozatból.

Repülés

A lelőtt 777-es a IATA besorolása szerint nem számít repülőbalesetnek.  Fekete-Afrikában tavaly nem volt katasztrófa.

Repülés

Pilóták, légiutaskísérők kilépése, üres járatok, növekvő veszteség: következik a teljes államosítás, leépítés, flottacsökkentés, arculatváltás.

Repülés

Sebességvesztés utazómagasságon, másfél fordulat a talajig. Nem tudni, miért nem használható a lezuhant MD-83-as hangrögzítőjének a felvétele.

Ellátási lánc

A gép lakóépületekre zuhant, a fedélzeten lévők életüket vesztették, a földön is voltak áldozatok.

Repülés

295-en vesztették életüket. Az MH17 lelövésekor egy orosz szeparatista vezető bejelentette egy gép lelövését, de egy Antonovról beszélt. A katasztrófa első képei!

Repülés

Ha a teória bebizonyosodik, nem az első eset lenne, amikor a pilóták egyike szándékosan vitt zuhanásba utasszállítót.