Keresési eredmény a(z) „legikozlekedesi_kulturalis_koz” címkére
Rendezés:

Közút

Végéhez ért a Malév egykori autóbuszának teljes felújítása. Az őszi sajtóbemutató előtt több helyen is nyilvánosan bemutatkozik a kultikus jármű.

Repülés

Mentő lesz a Mi-2-es? LRI-színek a Jak-40-esnek? A Közlekedési Múzeum, a múzeum gépei, és az Aeropark: lesz-e új hely az 1. terminálnál?

Repülés

Varázs nappal és éjszaka: kellenek a reflektorok... Aladár kiállítása, készülő fülkéje és a készülő szimulátorok. A kis futópálya itt is felépült!

Repülés

A Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) tájékoztatása szerint minden légijármű az előre tervezett időpont előtt átkerült az új kiállítási területre.

Repülés

Nyitásra még nincs időpont, a szünetért a kárpótlás a szebb és jobban felszerelt Park lesz. Reptérlátogatók: irány az igazi, bár lezárt futópálya!

Repülés

Nagyobb terület, jobb technika, az új Aeropark látogatóinak külön ingyenes parkoló. Jobb rálátás – és a távlati kilátások?

Repülés

Három klasszikus megy végig Budapesten, és persze a reptéren is lehet őket fotózni! A legjobb képek készítői pazar élményre számíthatnak.

Repülés

Újdonságok: kiállítás MO-Aladár fedélzetén, új Ancsa Malév-színekben. A cél: a PeCsa repülési gyűjteménye kerüljön az 1. terminálra!

Repülés

Új kiállítás nyílik egy régi Il-18-asban, avatják a Malév-festésű An-2-est, repül a Li-2-es is!

Repülés

Szeptember elején három repülés az 1. terminálról, Budapest fölött. Az Aeropark felől Ikarus 55-ös viszi az utasokat.