Keresési eredmény a(z) „lezaras” címkére
Rendezés:

Vasút

Az állomás felújítása során világháborús robbanótestre bukkantak, melynek eltávolítása szombaton várható, teljes vágányzár mellett.

Közút

A járat Budatétény felé hosszabb menetidővel közlekedik, mert felújítás miatt lezárják az M0-s autóút és a 6-os főút csomópontjában az autóút M1-M7 felé vezető útpályájának lehajtóját.

Közút

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán csütörtöktől egy hónapra lezárják a leállósávot.

Repülés

Egy Mi-8-as helikopterre volt szükség, hogy beemeljék egy közeli irodaház gépészeti egységeit.

Közút

Technikai okok miatt leállt hétfőn a határfogalom-ellenőrzés a közúti határátkelőhelyen.

Közút

A munkálatok miatt keddtől vasárnapig lezárásra, torlódásra kell készülni a térségben.

Vasút

A rendőrség a művelet idejére egy kilométeres körben kiüríti a városrészt, a vonatok várhatóan 10 és 16 óra között nem járhatnak Kelenföld és Érd alsó között.

Közút

A munkálatok idejére a Letenye-Gorican II. autópálya-határátkelőhelyet használhatják a személy- és tehergépjárművek, valamint az autóbuszok.

Közút

Több száz autós zárta le a régió legforgalmasabb közúti határátkelőjének ukrán oldalát, tiltakozva az új ukrán vámtörvény ellen.

Közút

Nemzeti ünnepünkön, az 1956. október 23-i forradalom évfordulóján és az azt megelőző napon több fővárosi helyszínen tartanak megemlékezéseket: 22-én, hétfőn délután a Műegyetem rakparton és a Bem József téren, 23-án, kedden délelőtt a Kossuth Lajos téren, délután pedig a Terror Háza múzeumnál.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/