Keresési eredmény a(z) „liszt_ferenc_nemzetkozi_repulo” címkére
Rendezés:

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló október 14-étől október 20-áig.

Repülés

Negyedik alkalommal szervezett interaktív szakmai napot a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren a Budapest Airport. A számok alapján „felszállóirányba állva” várhatja a reptér 2020-at...

Repülés

A Budapest Airport hozta el a legjobb légitársasági marketing díjat az ausztráliai Adelaide-ben zajló World Route Development Forum konferenciáról.

Repülés

A Csodák Palotája és az Indóház Kiadó közlekedéstudományi előadássorozatának keretében október 2-án, a Csopában Ormándi Zoltán repülőtérforgalmi vezetővel találkozhatnak az érdeklődők.

Repülés

Közösen meghatározták az azonnali fejlesztést, illetve közbeavatkozást igénylő területeket és megoldották a felmerült problémákat.

Repülés

Birtokba vették a nyárra a fecskék a budapesti repülőtéren zajló építkezések munkagödreit. A Budapest Airport ennek megfelelően átütemezte az építkezésekhez kapcsolódó földmunkákat, hogy az időközben az árkokba befészkelő partifecskék zavartalanul felnevelhessék fiókáikat, majd mikor a kicsik megerősödtek, a többi madárral együtt indulhassanak útnak Afrika felé.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló szeptember 1-jétől szeptember 7-éig.

Repülés

Praktikusan már most is az: Varsó után Budapest lesz a társaság második bázisa. A magyar külügyminiszter lengyelországi nyilatkozata.

Közút

Augusztus végétől szeptember 21-ig a budapesti repülőtérhez vezető útszakasz mindkét irányban egy sávra szűkül az új turbó körforgalom építésének területén.

Repülés

Az áruforgalom azonban jelentősen csökkent.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/