Keresési eredmény a(z) „liszt_ferenc_nemzetkozi_repulo” címkére
Rendezés:

Repülés

Sok vonzó program, például sztyuvi-kiképzés gyerekeknek, hivatalos megnyitó. Kész MO-Aladár fülkéje is, nosztalgia buszjárat a Deák térről.

Repülés

A Cessna Citation nem sokkal a felszállás után visszatért a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

Repülés

A Budapest Airport bővítettei utasfelvételi kapacitását, közben azt is bejelentették, minden adva van az áruszállító üzletág bővítéséhez.

Repülés

Varázs nappal és éjszaka: kellenek a reflektorok... Aladár kiállítása, készülő fülkéje és a készülő szimulátorok. A kis futópálya itt is felépült!

Repülés

Néhány hét, és meglesz a remote tower-engedély, még csak kényszerhelyzetre. Együttműködés a katonákkal; kecskeméti irányítás, HC-segítséggel, vegyes üzemben?

Repülés

Nyitásra még nincs időpont, a szünetért a kárpótlás a szebb és jobban felszerelt Park lesz. Reptérlátogatók: irány az igazi, bár lezárt futópálya!

Repülés

Az utasok szavazatai, elégedettség a tisztaságtól a biztonságig. Minőség prémium-utasoknak és hátizsákosoknak. A világ legjobbja ismét Changi.

Repülés

A Bádogterminál eltűnt, most törik fel a betont, közben a repülőgépek zavartalanul gurulnak a B-terminál nyugati állóhelyei felé.

Repülés

Utaslépcső, csomagszállító járművek, repülőgép-mozgató berendezések, több mint egymilliárd forintért. Már négy cég közül választhatnak a légitársaságok Budapesten.

Repülés

Márciusban zárják az 1-es pályát, épül az új móló, lesz helye a szélestörzsűeknek is. Parkoló 4600 kocsinak, a nyári csúcsra meglesznek az új check-in pultok.