Keresési eredmény a(z) „london_city” címkére
Rendezés:

Repülés

A különleges repülőtér és a különlegesen kialakított utasszállítók. All-business, mindössze 32, de jólfizető utassal. Maga a típus is búcsúzófélben.

Repülés

Ahová külön vizsgával repülhetnek csak gépek. Az üzleti utazóknak kellemes megoldás, logikus lépés a lengyelek regionális terjeszkedésében.

Repülés

Egyelőre tizenkét gép, sokkal több lehetne, hány százalék az S100-asból amerikai? Új szárnyvég, 30 fokos fékszárny, irány London City.

Repülés

A legnagyobb utasszállító Európa legfontosabb apró repterén. A svájciak egyre sűrűbben repülnének CSeries-ekkel LCY-re. Járat leszállás nélkül New Yorkba?

Repülés

London Cityből New Yorkba, egy regionális gép atlanti hatótávval, új üzletek, akár Kínában is. LCY és más típusok: Airbus és Szuhoj.

Repülés

All-business veszteglés Shannonban. Apró futó-gond felszálláskor, valami leesett a gépről. A pilótahölgy szónoklatától sok utas inkább kiszállt.

Repülés

A CAPA díjai: az év társasága a Qatar, regionális légitársasága az Icelandair, az év főnöke Tony Fernandes, repterei: Vancouver és London City.

Repülés

A vártnál hamarabb mégis megszületett a döntés, de az új, a mostaniaktól északnyugatra tervezett pálya legkorábban 2025-re készülhet el.

Repülés

Átvette első gépét az első és eddig egyetlen európai felhasználó. Az üzemeltetés elhúzódó problémái. S100-asok és a balkáni hálózat?

Repülés

Ha Johnson egyszer miniszterelnök lesz, úgyis megfúrja. Az IAG-vezér szuperhosszú, egyszerre fel- és leszálló pályát akar.