Keresési eredmény a(z) „lufthansa” címkére
Rendezés:

Repülés

A Lufthansa Frankfurtból érkező idei első járata nyitotta meg a chartergépes szezont a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton.

Repülés

Szombatonként közlekednek a Lufthansa Airbusai a Hévíz-Balaton repülőtérre.

Repülés

Wet-lease az új Lauda-cégtől? A tervezett neóknak csak a fele állt forgalomba. Spohr újabb öt éve. Hiba volt az európai repterek privatizálása?

Repülés

Nemcsak a diszkontoké a világ: a prémium utazások iránt nőtt leginkább a kereslet. Csoportszinten nyolc százalék az erősödés.

Repülés

A mélykék mélyebb összefüggése: prémiumjelleg. Digitális láthatóság és egységes megjelenés. Körrepülések Európában az átfestett gépekkel.

Repülés

A formatervezés és az aviatika nagy találkozása: a százéves daru és a Lufthansa. Fontos volt megvenni a jogelődtől! Különleges kiállítás Frankfurtban.

Repülés

A kihasználtság 80 százalék fölött, a hálózati társaságok 90 milliónál több utast vittek. A diszkont ág, vagyis leginkább a Eurowings teljesítménye 77 százalékkal nőtt.

Repülés

A felvettek és a még várt alkalmazottak többsége légiutaskísérő. Lehet jelentkezni!

Repülés

Újdonság újdonságot ér 2018-ban a német légitársaságnál.

Repülés

A kollektív munkaszerződések mintegy nyolcvan százalékos jóváhagyási aránya hosszú távon békés bérhelyzetet garantál. Jövőre több mint 500 pályakezdő pilóta áll szolgálatba.