Keresési eredmény a(z) „lufthansa” címkére
Rendezés:

Repülés

Utasszám: több, mint 1,6 millió, nő az üzleti utazók aránya, de a business class-t kevesebben választják. Erősödik Hévíz és Miami...

Repülés

Gyorsabban csökkentek a költségek, mint ahogy nőtt a kerozinár. Béremelés, juttatás, a pilóták 2022-ig vállalják az egyességet. Terminál-díjat kapott München 2.

Repülés

O'Leary cége és más „kib...ott társaságok”. Kiszolgálni akár a Lufthansa hosszú távú járatait. Gépek ésszerű áron és mennyiségben, „aeroszexuális kapcsolat” nélkül.

Repülés

A svájci Ju-52-es forgatásra jött. Egymotoros, hárommotoros, Lőrincen is gyártottak, leszálltak vele a lóversenypályán. Amikor elringat a nagynéni...

Repülés

Fényjáték a hangárban, fények a kabinban: ledes rendszerrel a jetlag ellen. Az első járatok egy hét múlva Münchenből Bostonba és Delhibe.

Repülés

Code-share: Abu Dhabiból München és Frankfurt, onnan Latin-Amerika felé. Caterig és karbantartás. A hatóság elfogadta az AirBerlin-gépek bérlését.

Repülés

A Lufthansa A340-eseinek munkáját fokozatosan veszik át a kéthajtóműves 350-esek, közülük az első februárban repüli első járatát a társaságnál.

Repülés

A mostani ok: 1200 ajtó... A havi állagmegóvás 16 millió euró, öt éve kellett volna átadni a légikikötőt, de a jövő évi indulás sem biztos.

Repülés

Code-share megállapodást már kötöttek néhány vonalra, de miért is kínlódnának a németek az Etihad-tulajdonú Alitaliával?...

Repülés

Márciustól beáll Malmö és Tel Aviv, tovább jár a Lufthansa Münchenbe, a fő partner változatlanul a Wizz.