Keresési eredmény a(z) „lufthansa” címkére
Rendezés:

Repülés

Napi öt járat, negyven százalékkal több ülés a téli menetrendben: a tengerentúli járatokról könnyebb lesz az átszállás.

Repülés

Hét új téli úti cél Frankfurtból és Münchenből.

Repülés

Érvényesíthető a velünk utazókra is, emlékezik, hogyan szeretünk repülni: minden olyan légitársaságra kiterjed, amelynek van online rendszere.

Repülés

Az élboly sorrendje a katari cég után: Singapore, ANA, Emirates. A legjobb diszkont az AirAsia, a legjobb európai low-cost a Norwegian.

Repülés

Münchenbe is kerülnek A380-asok, a reptérnek erősödik az interkontinentális forgalma. Új Cirrusokat vesz a társaság kiképző szervezete.

Repülés

Trendforduló: túl nagy a 400 személyes változat? Kritikus a típus jövője? A költségcsökkentő programban kisebb, illetve használt gépek is szerepelnek.

Repülés

Utasszám: több, mint 1,6 millió, nő az üzleti utazók aránya, de a business class-t kevesebben választják. Erősödik Hévíz és Miami...

Repülés

Gyorsabban csökkentek a költségek, mint ahogy nőtt a kerozinár. Béremelés, juttatás, a pilóták 2022-ig vállalják az egyességet. Terminál-díjat kapott München 2.

Repülés

O'Leary cége és más „kib...ott társaságok”. Kiszolgálni akár a Lufthansa hosszú távú járatait. Gépek ésszerű áron és mennyiségben, „aeroszexuális kapcsolat” nélkül.

Repülés

A svájci Ju-52-es forgatásra jött. Egymotoros, hárommotoros, Lőrincen is gyártottak, leszálltak vele a lóversenypályán. Amikor elringat a nagynéni...