Keresési eredmény a(z) „lufthansa_csoport” címkére
Rendezés:

Repülés

A kihasználtság 80 százalék fölött, a hálózati társaságok 90 milliónál több utast vittek. A diszkont ág, vagyis leginkább a Eurowings teljesítménye 77 százalékkal nőtt.

Repülés

A felvettek és a még várt alkalmazottak többsége légiutaskísérő. Lehet jelentkezni!

Repülés

Lufthansa: felpörgött a rövid távú/diszkont hálózat. Emirates: helyreállt a jövedelmezőség, lehet megint óriásgépeket venni...

Repülés

Róma egyben akarja értékesíteni, hogyan reagálna az Alitalia-állomány egy komoly átalakításra? A svájci hatóság felfüggesztette a SkyWork működését.

Repülés

További nyolcvanegy gép a diszkontleánynak. Felzárkózás, koncepcióváltással? Hosszú távú járatok, újdonságok az anyacégnél is.

Repülés

Állítólagos tartozás, a légitársaság cáfol. A British csoportja, az IAG is beszáll a harcba az Air Berlinért, lehet, hogy épp a Niki kellene?

Repülés

A szatellit titkai, bandita a hídnál, repülés az XWB-vel. Gyönyörű megközelítés, áthúzás, átstartolás. Egy profi, megbízható, elkötelezett társaság méltó ünnepe.

Repülés

A Lufthansa a tavalyi wet-lease megállapodás után esélyes a csődös cég felvásárlására, a Ryanair talán csak azért erősködik, hogy ezt megakadályozza.

Repülés

A főszereplő három amerikai, AA, Delta, United. Az Emirates elől bevétel szerint, de hátrább a profitlistán, a Ryanairé a legjobb load-factor.

Repülés

Csökkent járatszám mellett növekvő forgalom. Az Eurowings felfutása erősíti az eredményeket. A járatkihasználtság mindenütt 80 százalék körüli.