Keresési eredmény a(z) „magyar_honvedseg” címkére
Rendezés:

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló december 16-ától december 22-éig.

Repülés

A hamarosan Szolnokon is mindennapos munkát végző típus új, továbbfejlesztett változatával hajtottak végre magashegyi le- és felszállást. A déli félteke legmagasabb hegyére tette le csúszótalpait a D-3-as változat egyik prototípusa.

Repülés

Újra harci helikopterek és gépágyúik zaja verte fel az álmos tavaszt a Veszprém melletti Újmajorban és Bakonyban elterülő lőtéren. A Magyar Honvédség MH 86. Szolnok Helikopterbázis az évi első éleslövészetét tartotta az Oroszországban nagyjavított és modernizált Mi-24P csataforgószárnyasokkal.

Repülés

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison a térségben egyedülálló képességet hoztak létre francia támogatással egymilliárd forintból.

Repülés

A H145M kéthajtóműves, sokfeldatú és már sok légierőnél bevált típus. Tavaly ősszel itt végeztek vele fegyverpróbákat...

Közút

Veterán autóbuszokat, villamosokat, honvédségi járműveket is láthatnak az érdeklődők június 23-án az MVK Szondi György utcai telephelyén.

Repülés

A kanadai képzés alternatívája. Két év elmélet, majd Z-242 vagy Mi-8. Évi 15–20 pilóta, akik „nemcsak A-ból B-be kell eljussanak...”

Repülés

Nem valószínű, hogy újak lennének, de az biztos, hogy az utolsó „Ancsa” csak év végéig repülhet. Mit jelent a HM-nek a nehéz szállítási képesség?

Közút

A Zrínyi 2026 haderő fejlesztési program részeként 2019-ig száz új, a fehérvári Ikarus által fejlesztett buszt vásárol a Honvédelmi Minisztérium a magyar hadseregnek.

Repülés

Mivel a Magyar Honvédség légiereje látja el Szlovénia légterének légtérrendészeti feladatait is, a légtérsértésre a magyar Gripeneknek kellett reagálni.
 

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/