Keresési eredmény a(z) „magyar_kozut” címkére
Rendezés:

Közút

Az elmúlt években ennyi alsóbbrendű utat aszfaltoztak újra Magyarországon, a következő években pedig a Magyar falu program révén jelentős összegeket fordítanak a vidéki, 4-5 számjegyű utak felújítására.

Közút

A pályaszerkezetet is érintő munkák várhatóan 80 napig, november közepéig tartanak majd.

Közút

Burkolathibák javításától a nyomvonalkorrekcióig: átfogó beavatkozások.

Közút

A tengelysúlymérő és az ahhoz kapcsolódó ellenőrzéseket támogató rendszer ellenőrző méréseit végzik. Dugó várható.

Közút

Az autósok hónapokig korlátozásokra és torlódásra számíthatnak a gyorsforgalmi úton hétvégenként, és akár éjszakánként is.

Zöldút

A tervek szerint 3 milliárd 600 millió forintból 67,5 kilométernyi új kerékpárút épül 2018–2019-ben. A meglévő külterületi kerékpárút-hálózat üzemeltetését a Magyar Közút Nonprofit Zrt. veszi át. Magyarország élen jár a halálos kerékpáros-gázolások tekintetében, ezért módosításokat terveznek a KRESZ-ben is – ezeket jelentették be Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtótájékoztatóján.

Urbanisztika

Átadták a bonyhádi városközpontot a 6-os úttal összekötő Nepomuki Szent János hidat, amely a XVIII. századtól biztosítja az átkelést a Völgységi-patakon.

Vasút

Negyvenes pályatempó lesz az új hídon – ez a duplája az eddiginek.

Közút

Edda-parafrázisról szó sincs, Pataki Attila ufóészleléséről pláne, „mindössze” annyi történt, hogy lett egy gyönyörű, fantasztikusan izgalmas körforgalmunk, amelyben jelzőlámpák is működnek. Akkor, amikor szükség van rájuk.

Közút

A Magyar Közút (MK) Nonprofit Zrt. nettó 9,95 milliárd forintot költhet idén, ez mintegy 146 ezer tonna aszfalt felhasználását teszi lehetővé.