Keresési eredmény a(z) „magyar_kozut” címkére
Rendezés:

Közút

Burkolathibák javításától a nyomvonalkorrekcióig: átfogó beavatkozások.

Közút

A tengelysúlymérő és az ahhoz kapcsolódó ellenőrzéseket támogató rendszer ellenőrző méréseit végzik. Dugó várható.

Közút

Az autósok hónapokig korlátozásokra és torlódásra számíthatnak a gyorsforgalmi úton hétvégenként, és akár éjszakánként is.

Zöldút

A tervek szerint 3 milliárd 600 millió forintból 67,5 kilométernyi új kerékpárút épül 2018–2019-ben. A meglévő külterületi kerékpárút-hálózat üzemeltetését a Magyar Közút Nonprofit Zrt. veszi át. Magyarország élen jár a halálos kerékpáros-gázolások tekintetében, ezért módosításokat terveznek a KRESZ-ben is – ezeket jelentették be Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtótájékoztatóján.

Urbanisztika

Átadták a bonyhádi városközpontot a 6-os úttal összekötő Nepomuki Szent János hidat, amely a XVIII. századtól biztosítja az átkelést a Völgységi-patakon.

Vasút

Negyvenes pályatempó lesz az új hídon – ez a duplája az eddiginek.

Közút

Edda-parafrázisról szó sincs, Pataki Attila ufóészleléséről pláne, „mindössze” annyi történt, hogy lett egy gyönyörű, fantasztikusan izgalmas körforgalmunk, amelyben jelzőlámpák is működnek. Akkor, amikor szükség van rájuk.

Közút

A Magyar Közút (MK) Nonprofit Zrt. nettó 9,95 milliárd forintot költhet idén, ez mintegy 146 ezer tonna aszfalt felhasználását teszi lehetővé.

Közút

Nem lehet ám mindig utat meg vasutat építeni, meg ezeknek a „környékén” dolgozni! Néha ki kell engedni a gőzt – átvitt értelemben, persze. Erre is volt jó a IV. Infrastruktúra Kupa és Családi Nap.

Közút

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter 2015. december 1-jei hatállyal Nemes-Nagy Tibort nevezte ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. élére.