Keresési eredmény a(z) „magyar_kozuti_fuvarozok_egyesu” címkére
Rendezés:

Közút

„Máris több vállalkozás jelezte, hogy a bizonytalan jogi helyzet és a kilátásba helyezett irreálisan magas bírságok miatt visszavonul egyes uniós piacokról” – nyilatkozta Somogyi Gábor, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkára a Világgazdaságnak.

Közút

Az uniós közúti fuvarozást korlátozó intézkedésekkel kapcsolatos álláspontjaikat egyeztetik a Visegrádi Négyek országaiban működő közúti fuvarozási és személyszállítási vállalkozások.

Közút

Becsey Zsoltot „egyszer csak” Somogyi Gábor követte a főtitkári székben a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületénél.

Közút

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter javaslatára február 15-i hatállyal meneszti a miniszterelnök a helyettes államtitkárt.

Közút

Budapesten megtartotta éves küldöttközgyűlését a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE).

Közút

A delegációhoz még bárki csatlakozhat.

Közút

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete azt kéri a kormánytól, az idei és a jövő évi magyar–ukrán fuvarengedélyek számát a jelenlegi felében határozza meg, és ha lennének további, viszonosságon felüli igények, azokat csak adóköteles kontingenssel lehessen kielégíteni.

Közút

Országos küldöttközgyűlésre várja tagjait a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete. Már lehet jelentkezni.

Közút

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) biztató kezdeti lépésként értékeli a német kormány döntését, miszerint Németország felfüggeszti a minimálbér alkalmazását a külföldi fuvarozók tranzit műveletei esetében mindaddig, amíg nem tisztázódnak annak uniós jogi kérdései.

Közút

Emelkedő útdíjak, több fizetős út: sajtótájékoztatót tartott a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete.