Keresési eredmény a(z) „malev” címkére
Rendezés:

Repülés

A légifotós és a légitársaság fotósa. A Tu-154-es az alkonyi napsütésben, és a pesti hajléktalanok. Aki a pilótákkal meg tudta beszélni, hogyan repüljenek.

Repülés

Húsz éve repül, csak 69 készült belőle. A Malév gépei is bontóba kerültek. Az egy ülésre eső költségek világa. A kategóriában ma már mindenki a nagyobbat akarja.

Repülés

Az Il-62-es ötvenöt éve repült először. A Malév első nagyhatótávolságú utasszállítója, három útra. Landolás füvőn, reverz-porviharral.

Repülés

Amszterdam-London-Amszterdam, egy majd évszázados kör válik teljessé, az utolsó F-70-es díszfestést kapott.

Repülés

Csillagmotorokkal nem volt megbízható, gázturbinákkal annál inkább. A típus, amely a magyar polgári légiközlekedést is meghatározta.

Repülés

Kínzás segítségképpen a szimulátorban. DHL-es mindennapok, az éjszakai repülés is lehet szép. A 757-es dícsérete: a barátságos kezes bárány.

Repülés

Suta képek gyűjteménye. Mire fontos lett, már nemigen volt Malév-gép a repülőtéren.

Repülés

Rendhagyó reptérlátogatások, kiállítás az Il-18-ason.

Repülés

„Szétlopták” és „csakazértis”. Az EU-s pénzek. Futóverseny, törött lábbal. Flotta és low-costok. Vélemények, gondolatok egy keserű évfordulón.

Repülés

1976. november: felszáll a Pannónia. Amikor két erős támogatója is volt ennek a sportnak... A modern ballonrepülés atavisztikus szépsége.