Keresési eredmény a(z) „mav_csoport” címkére
Rendezés:

Vasút

Elindult első útjára az első belföldi forgalomba gyártott, másodosztályú IC+-kocsi Zalaegerszegre a Göcsej IC-vel. Az első húsz nemzetközi forgalomra szánt kocsi legyártását követően 2019 augusztusában kezdődött el a további hetven, belföldi IC+ gyártása, összeszerelése.

Vasút

Az Európai Vasúttársaságok és Infrastruktúra Üzemeltetők Közössége (CER) Vezető Bizottságának tisztújító választmányát Gdańskban tartották.

Vasút

A MÁV-Start és a GYSEV számos helyen, a BKV a Földalatti Vasúti Múzeumban, az Északerdő pedig a lillafüredi kisvasúton várja az érdeklődőket június 22-én.

Vasút

Alapvető változásokra nyílik lehetőség a vállalatirányításban a legújabb információ-technológiai fejlesztések révén: az INKA2 Magyarország egyik legnagyobb vállalatirányítási szoftverfejlesztési projektje.

Vasút

A megállapodással közös oktatási programokat szerveznének, szakmai gyakorlóhelyeket hoznának létre, továbbá egyénileg gondoznák a kiemelkedő tehetségeket.

Vasút

A MÁV-csoportnál tudatosítani kívánják az egyenlő bánásmód és a sokszínűság fontosságát.

Vasút

Az INKA2-vel egyszerűbbé válik a gördülőállomány karbantartása és az erőforrás-tervezés.

Vasút

Műanyag kupakokkal támogathatjuk a kis gyermekvasutasok táboroztatását – civilek is beszállhatnak.

Vasút

A Twitter után újabb közösségi felületen, az Instagramon is követhető a vasúttársaság.

Vasút

A nagy érdeklődésre való tekintettel a vasúttársaság harmadszor rendezett nyílt napot egyetemisták és középiskolások számára.