Keresési eredmény a(z) „mercedes_benz” címkére
Rendezés:

Közút

A versenytárs Volkswagen-csoport dízelbotrányához hasonló rendellenességre hivatkozva több ezer Mercedes Vito visszahívására szólította fel a német járműgyártó csoportot a KBA.

Közút

Ezúttal egy tizenkét és fél méter hosszú, elővárosi kocsi épül. A tervek szerint rövidesen megkezdődhet a sorozatgyártás Debrecenben.

Ellátási lánc

Nem hisz Elon Musknak a Daimler Trucks vezérigazgatója a Semi Tesla 2019-es sorozatgyártását illetően. Mint kijelentette: ők is rendelnek a Semiből, ha Elon állításai beigazolódnak.

Zöldút

Villamosítjuk a jövőt – állítja a Mercedes-Benz egyik képviselője, miután a vállalat bejelentette, hogy tízmilliárd eurót szán a következő években az elektromos autók fejlesztésére.

Közút

Évről-évre erősödik a Mercedes-Benz és a Moholy Nagy Művészeti Egyetem (MOME) járműtervezői között az együttműködés. A Mercedes a napokban szakmai konzultációt is tartott, amelyen bemutatták a Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet konceptautót.

Közút

A balesetben a személyautó utasa életét vesztette.

Közút

Megérkezett Spanyolországból az első járóképes Mercedes-autóbuszalváz az ITK Holding Zrt. leányvállalata, az Inter Traction Electrics Kft. telephelyére.

Repülés

Az új reptéri járművek egy részét Kecskeméten készítik, használatukkal tovább csökken a károsanyag-kibocsátás.

Közút

Újabb Mercedes Citarók állnak üzembe, két héten belül pedig forgalomba indulnak a hibrid Volvo 7900-asok is.

Közút

Az egyik arab befektető kiszállásával kínai résztulajdonba kerülhet a német Daimler.