Keresési eredmény a(z) „mercedes_citaro” címkére
Rendezés:

Közút

A balesetben a személyautó utasa életét vesztette.

Közút

A használt szólókhoz idén nyáron hat csuklós is csatlakozott, amelyeket a közlekedési társaság külső partnertől bérel.

Közút

Eljátszottunk a gondolattal, milyen közlekedési beruházások valósultak volna meg – vagy épp nem –, ha már korábban álljt parancsolunk az Uniónak. A gumikerekes szekció.

Közút

Az elmúlt év buszközlekedési eseményeit összefoglaló sorozatunk utolsó cikke a helyközi és távolsági buszközlekedés változásait mutatja be. Szép számban érkeztek Credók, Crosswayek, Mercedesek, Setrák és Volvók.

Közút

A tavalyi évről készített budapesti busztörténeti beszámoló mellett meg kell említeni, hogy több magyar városba is érkeztek új és használt autóbuszok. Nézzük...

Közút

Volt esemény bőven az idei évben a budapesti autóbuszok „körében”: szép számban búcsúzó Ikarusok, használt járművek, új autóbuszok, hibridbuszok levonulása. Tettünk egy kísérletet az összefoglalásra.

Közút

Nem is akármelyik, a LYH-122-es három éve már tüzelt...

Ellátási lánc

Szerencsére senki sem sérült meg, a buszt leselejtezik.

Közút

Az alternatív hajtás iránt Szegeden is „érdeklődtek” már jó ideje, nem volt hát meglepő, hogy a gázos Ikarusok mellé gázos Mercedes Citarók érkeztek tíz éve Csongrád megye székhelyére.

Közút

Az elsők villamospótlókként kezdték, lassan színt kaptak, van belőlük gázos és „sima” is: ezek a BKV Citarók Budapesten.