Keresési eredmény a(z) „mi_8” címkére
Rendezés:

Repülés

A szibériai Tomszk megyében történt balesetben a gép két pilótája meghalt, négy ember megsérült.

Repülés

A kanadai képzés alternatívája. Két év elmélet, majd Z-242 vagy Mi-8. Évi 15–20 pilóta, akik „nemcsak A-ból B-be kell eljussanak...”

Repülés

Gyakoroltak Kecskeméten a Griffmadarak, Szolnokon a forgószárnyasok, Budapesten lesz polgári gépek bemutatója is, most már csak jó idő kellene vasárnapra.

Repülés

Kérdéses képességek? A modernizálás és a védelem elmaradása miatt volt testreszabott az oroszoknak a tender, a Mi-24-esekre is hasonló a kiírás.

Repülés

Fekete Hattyú: Mi-8, Blackhawk és Bell 242-es. A különleges erőket is szállítani kell valamivel! Lemondott Gripen-bemutatók: nincs szállítógép.

Repülés

Légibemutató kontra sétarepülés? Ha a kettő ütközne, az nem lenne egészséges, sem a repülőemberek, sem a repülést szerető nagyközönség számára.

Repülés

Akit a rotor szele megcsapott. Gyermekek, gyermeknap, repülés! Ancsa, Nagyvas, meg az óránkénti áldás a tűzoltóktól.

Repülés

Sokmindenre nem használható, kevés gép, csökkent harci érték, csökkent értékű védelem. Jobb lett volna inkább több Mi-8/Mi-17-es?

Repülés

Nehéz helyzetek, könnyű és nehéz forgószárnyasok. A légimentőktől átvett helikopter és a mesterlövészek. Milyen gép  mire alkalmazható?

Repülés

Különösen erősnek ígérkezik az oldtimer felhozatal, a Delfintől kezdve, a Gerlén át, a Grünau Babyn keresztül a Bückerig és a Boeing Stearmanig.