Keresési eredmény a(z) „mosoczi_laszlo” címkére
Rendezés:

Vasút

Mosóczi László, az ITM államtitkára azt is ígéri, 2030-ban az ország minden pontján lesz sztráda vagy autóút 30 percnél közelebb.

Vasút

Ugyanazzal a jeggyel vonaton, buszon, metrón. Négy év alatt megduplázódik az autópályák hossza Magyarországon. Ki igér erre rá?

Vasút

A nyári menetrend szombati bevezetése előtt átadták a forgalomnak a Szántód-Kőröshegy–Balatonszentgyörgy, és a Kaposvár–Fonyód vasútvonalakat, de kisebb munkák még őszig lesznek itt.

Közút

Az Innovációs és Technológiai Minisztériumban Mosóczi László lesz a közlekedéspolitikai államtitkár.

Közút

A közlekedés biztonságának javításához közlekedési-kultúraváltásra is szükség van – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) helyettes államtitkára a Közlekedési kultúra napjának nyitórendezvényén Budapesten.

Közút

Továbbra is Mosóczi László a közlekedés irányítója a kormányban, de új a rangja, a munkahelye, a főnöke: államtitkár, Innovációs és Technológiai Minisztérium, Palkovics László.

Vasút

A NIF Zrt. volt vasúti igazgatója a februárban felmentett Becsey Zsolt helyét vette át.

Vasút

Kapjanak kedvezményt a vasútra ráhordó közúti szállítók, javasolja a Hungrail. Mennyivel nő az élelmiszerek ára az útdíj miatt?

Vasút

Az egy év múlva kezdődő építkezést stratégiai fontosságúnak tartja Mosóczi László, a Hungrail új ügyvezető elnöke.

Vasút

Szombaton egykori és jelenlegi gyermekvasutasok közösen teljesítenek szolgálatot, tárcsát ragad a MÁV Zrt. vezérigazgató-helyettese is.