Keresési eredmény a(z) „munchen” címkére
Rendezés:

Repülés

Hét új téli úti cél Frankfurtból és Münchenből.

Vasút

107 kilométer hiányzott eddig, decemberben indul a menetrendszerinti közlekedés.

Repülés

Münchenbe is kerülnek A380-asok, a reptérnek erősödik az interkontinentális forgalma. Új Cirrusokat vesz a társaság kiképző szervezete.

Vasút

Rekorderedménnyel zárta kapuit Münchenben a logisztikai vásár és az Air Cargo Europe-rendezvény. Fő téma a digitalizálás volt.

Repülés

A gépbe Münchenben szerelik be a kabinberendezést, aztán irány először Boston és Delhi februárban.

Vasút

A világ számos városában a földalatti nemcsak a puszta funkcionalitás eszköze, hanem kiemelkedő művészeti értéket is képvisel. A moszkvain kívül a londoni, a müncheni vagy a stockholmi is a képzőművészet fontos terévé vált.

Vasút

A Deutsche Bahn megszünteti az éjszakai vonatokat. Az ÖBB átveszi a járműparkot, de a dolgozókat nem. Egy kényszerűen kiszálló munkatárs utolsó útjának története, a Der Spiegelben megjelent cikk alapján.

Repülés

Magyarország a térség fontos piaca, 1,36 millió utassal. CSeries és a 320neo. Repülés New Yorkba, Los Angelesbe, kipróbálható az A380 és a 747-8.

Repülés

A pilóták szakszervezete még egy napra kiterjesztette az akcióját, csütörtökön sem jár a Lufthansa München, Frankfurt illetve Budapest között.

Repülés

A reggeli helyett a délelőtti repülés több átszállási lehetőséget jelent Európa más nagyvárosai és a tengerentúli úticélok felé is.