Keresési eredmény a(z) „nagysebessegu_vasut” címkére
Rendezés:

Vasút

A járatok eddig 350 millió utast szállítottak, 380 millió kilométert megtéve.

Vasút

A napokban öt új pályaszakaszt is átadtak, közel kétezer kilométerrel növelve a nagysebességű hálózatot.

Vasút

A Hagibis tájfun miatt nyolc nagysebességű motorvonat állt vízben napokig. Annyira károsodtak, hogy nem éri meg a felújításuk.

Vasút

A London és a kontinentális Európa nagyvárosai között nagysebességű vonatokat üzemeltető Eurostar bejelentette, hogy jelentősen nőtt az utasok száma a legutóbbi negyedévben.

Vasút

A legkorábban, már akár 2027-ben is elkészülhet az első nagysebességű vasútvonal a síkvidékű Dél-Morvaországban.

Vasút

Egyetlen vállalat működtetheti az Amszterdamot Párizzsal, illetve a Brüsszelt Londonnal, Párizzsal, Amszterdammal és Kölnnel összekötő szuperexpresszeket.

Vasút

A DB ezután évente egymilliárd eurót kap az államtól, hogy növelhesse alaptőkéjét, hogy még hatékonyabban gazdálkodhasson.

Vasút

Az SNCF száz új nagysebességű Avelia Horizon vonatát láthatja el fékrendszerrel, valamint lég- és hőmérsékletszabályozó berendezésekkel a világ vezető fékgyártója.

Vasút

A kétrészes írás első részében megnéztük, hogy van-e remény közös nagysebességű vasúti csomópontra valahol Ausztria, Csehország, Szlovákia és Magyarország közelében. Miután megállapítottuk, hogy nincsen, most megnézzük, milyen tényezők alakíthatják a hazai nyomvonalat.

Vasút

Akár meg is nyugodhatnának a kedélyek a tervezett varsói nagysebességű vasúttal kapcsolatban: egyértelműen a Nyugat-Szlovákia felé vezető, racionális vonalváltozatról szivárognak a hírek. Ez a szivárgás azonban további nyugtalanító kérdéseket vet fel.
 

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/