Keresési eredmény a(z) „nemet_legiero” címkére
Rendezés:

Repülés

Az „igazi” repülőnapot elmosta az eső, előtte a repülőfotósoknak viszont pompás programot tartottak a Luftwaffe gépei és a D-napos Dakoták.

Repülés

A személyzet egyik tagja életét vesztette, egy másik megsérült.

Repülés

Mi kell a régi Eurofighterek helyett? Új Eurofighterek, vagy Super Hornetek. Francia fenyegetés: vagy Lightning, vagy új európai harci gép.

Repülés

Rádiók és tartalékrádiók: „normális körülmények között” a teljes kommunikációs rendszer nem mehet tönkre. Hol vannak az Eurofighterek, helikopterek?

Repülés

Használt A321-es a Lufthansától, olcsóbb megoldás, jól karbantartott gép. Luxus nem lesz, de beépítették a kommunikációs és védelmi rendszereket.

Repülés

A Tornadókat ötödik generációval kellene váltani. Az Airbus a hatodik generációs európai típusért. Svájc ismét tenderre készül, csökkentett üzemmódban.

Repülés

A vadászbombázók még maradnak a görögöknél. A hatvanas–hetvenes évek legendás harci gépéből ezek lesznek az utolsó továbbszolgálók Európában.

Repülés

Közös francia–német Herky-flotta, az A400M hajtóműproblémáinak végleges megoldását jövő évre ígéri a gyártó.

Repülés

Egy ezred, amely NDK-s múltját is tiszteli. 23-ast már kiállítanak a bázison, lesz-e MiG-29-es is? Trench 1-2-es Eurofighterek, mérsékelt pörgetésben.

Repülés

Probléma a vezérsík rögzítésénél. Miért nem sikerült a katapultteszt? A nehezebb sisak az ok, vagy valami más?
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/