Keresési eredmény a(z) „omsi” címkére
Rendezés:

Közút

Magyar társuk szenvedélyét tették híressé lengyel buszrajongók.

Vasút

Az OMSI megjelenése óta a leggyakrabban elhangzó kérdés volt, hogy van-e már Ikarus 260-as. Magyarországon is készül egy remek modell, de a lengyelek hamarabb végeztek vele. A gyorsaság azonban a minőség rovására ment.

Vasút

Elkészült az első magyar OMSI-busz régóta várt frissítése.

Vasút

Több javítócsomag jelent meg az OMSI kiegészítőihez, így a Spandau Xtreme sorozathoz és a Mercedes buszhoz is. A frissítések mellett megjelent az első jobbkormányos busz is!

Vasút

A könnyen kiismerhető pályaszerkesztőnek köszönhetően rengeteg fantáziavonal érhető el az OMSI-hoz. Ezek nagy része azonban semmi különlegességet nem tartogat. Üde kivétel a Great Richwyn pálya!

Vasút

Új vonallal bővült az OMSI népszerű spandaui alappályája. A néhány hete megjelent Spandau Xtreme részeként ezúttal kelet felé látogatunk el.

Vasút

Nagy álma teljesült az OMSI szép számú hazai közönségének, elkészült az első magyar busz, egy Ikarus 415-ös!

Vasút

Az egyre színvonalasabb fantáziavonalak mellett még mindig az OMSI alappályájára épülő spandaui hálózat az egyik legnépszerűbb vonal. Az M37-essel fémjelzett vonalcsoport most kiegészült egy másik járatcsaláddal.

Vasút

Teljesült a szép számú magyar OMSI-közösség álma, hazai pályán is vezethetnek buszt. A lehetőséget a miskolci 69-es vonalon kapjuk meg.

Vasút

Érdekes járat készült az OMSI alappályájához, az 1989-es spandaui térképhez. A kiegészítő szerint hétvégén leáll az U7-es metró, ezt kell pótolnunk.