Keresési eredmény a(z) „orban_viktor” címkére
Rendezés:

Közút

A főpolgármester szerint a Fidesznek politikai érdeke, hogy több pénzt adjon a fővárosnak.

Közút

„Az autópályák elfutnak az országhatárokig, és a gyorsforgalmi utakra 30 perc alatt az ország bármely pontjáról el lehet majd jutni.”

Közút

Az újraválasztott miniszterelnök többször is emlegetett közlekedési témákat beiktatási beszédében. Bel- és nemzetközi beruházásokat is ígért.

Vasút

A régi dakota közmondás szerint: ne szállj fel olyan tramtrainre, amelynek nem tudod kiejteni a nevét.

Vasút

Kikérte a Párbeszéd Magyarországért, majd Jávor Benedek európai parlamenti képviselő kirakta a Facebook-oldalára: szeptemberben és októberben kevesebb, mint másfél Pancho Arénányi ember utazott a miniszterelnöki kisvasúton, volt hat olyan nap, amikor senki sem. Közben győzni látszik a józan ész, hiszen novembertől már csak hétvégente járnak a szerelvények.

Vasút

Hazánk és fővárosunk első embere is megtekintette a Terrorelhárítási Központ munkatársainak felkészülését.

Vasút

Felgyorsul a 3-as metróvonal felújításának programja – jelentette ki a főpolgármester.

Vasút

Persze lehet, hogy krimi, ám abból is van többfajta. Az Orbán–Tarlós párosmeccs következő fordulója a nol.hu szerint.

Közút

Az autóbusz-gépkocsivezetők korkedvezményes nyugdíjával kapcsolatos kérdések napirendre tűzését kéri Orbán Viktor miniszterelnöktől a Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége.

Vasút

Magyarország, Szerbia és Kína aláírta a Budapest–Belgrád-vasútvonal korszerűsítéséről szóló megállapodást, ennek köszönhetően megépül az a tranzitútvonal, amelyen keresztül a kínai áruk a leggyorsabban juthatnak a görög kikötőkből Európába – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök Belgrádban a Kelet-Közép-Európa (KKE)–Kína csúcsértekezleten.