Keresési eredmény a(z) „orfk” címkére
Rendezés:

Zöldút

A munkafüzet összefoglalja és gyakoroltatja a gyalogos, illetve a kerékpáros közlekedés alapvető szabályait.

Közút

Az idei év sem telhet el az „Öt tengelyen – biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny nélkül: a Mercedes Actros motorját beindítva a Schmitz Cargobull félpóttal már készülnek a sofőrök a startra!

Közút

Hétfőn reggel hat órától kedden reggel hat óráig sebességellenőrzést tart a rendőrség.

Közút

A rendszer kiépítésével jelentősen csökkenhet a halálos balesetek száma.

Közút

Február 26. és március 4. között 1741 nehéz tehergépkocsit és 251 autóbuszt ellenőriztek a rendőrök.

Zöldút

A gyerekek fantáziája élénk, ezért a közlekedési jelzőtáblákat is gyakran másként értelmezik – ezt is megtudhatják azok a rendőrök, polgárőrök, pedagógusok, akik a BringaAkadémia felkészítő képzésén vesznek részt.

Zöldút

Nincsenek sokan azok az iskolák, ahol kerékpározást oktatnának. Az önkormányzatok és a pedagógusok általában nem is hallottak a lehetőségről, pedig négy éve elfogadta a kerettantervet az oktatásügy.

Közút

Kétszázezer példányban készített figyelemfelhívó szórólapot az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság a tehergépjárművek előzési tilalmáról és a követési távolság betartásáról a gyorsforgalmi utakon.

Közút

Az ingyenes alkalmazás baleseti értesítésekkel és egyéb közlekedési információkkal segíti az úton levőket.

Ellátási lánc

Mintegy 3500 alkalommal tapasztalták a rendőrök, hogy a közlekedők nem használták a biztonsági övet, a gyermekülést, illetve a bukósisakot, annak az akciónak a során, amelyet március 9. és 11. között tartottak országszerte egy európai kampány keretében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a rendőrség honlapján.