Keresési eredmény a(z) „oshkosh” címkére
Rendezés:

Repülés

Díszvendégek: a T-6-osok és a RAF. Öt óra holding vagy tizenhat óra vezetés a földön. Homebuild, oldtimer és katonai sztárok a világ legnagyobb repülőtalálkozóján.

Repülés

A C-47-es kiégett, utasai túlélték a balesetet. Tankerek, dupla Jak és a többiek, ismét hatalmas gyülekezet, rengeteg program Wisconsinban.

Repülés

Ötezer önkéntes segítette a szervezőket, a reptéren óránként átlag 123 fel- és leszállás történt, 2991 gép repült a bemutatókon...

Repülés

Az éjjeli show szépségei. Egyszerre hetven(!) gép a levegőben, különleges személyiségek a fórumokon. A tömeges érkezés titkai, pöttyök a pályán.

Repülés

Különlegességek: két B-29-es, egy magánűrhajó, egy földkerülő DC-3, Bocs-rajzás, B-25-ösök találkája, és még rengeteg más: már az érkezés is élmény.

Repülés

Ingyenes leszállás, jöjjenek többen! Ahol egyenrangú a Bonanza- és a business-jet tulaj. Manhattani nehézségek, orvosi könnyítés.

Repülés

A világháborús FW-190-es szökéstől az X-1-esen át a kétmotoros műrepülésig... Az aviatika legendája 94 éves volt.

Repülés

Minden egy fotón, a fenyegető felhő, a gép, a reptér, a sátor és – a szivárvány.

Repülés

A projektben 2500-an vettek részt, még többen érthették meg, hogy egy ilyen kisgép összerakása nem is olyan reménytelenül nehéz.

Repülés

Milliónyi repülésrajongó, 10–15 ezer gép. Irány a világ legforgalmasabb reptere: az irányítónak ne válaszolj, csak billegtess és  szállj le a festett pontra.