Keresési eredmény a(z) „pilota” címkére
Rendezés:

Repülés

A Central European Aviaton Cluster partnerével, a Pilot Flight Academyvel közösen ruház be 15 millió eurót.

Repülés

Zavarba ejtő az, amikor egy utasszállító repülőgép pilótájáról kiderül: még a nyolc általánost sem végezte el igazából, és a bizonyítványai mind hamisak. Pláne, ha egy légitársaságnál több ilyen eset derül ki...

Repülés

Magyarországon is egyre gyakoribb a pilóták elvakítása, nálunk ez akár három évi börtönnel sújtható. Tetten érni nehéz, a lézerek forgalmazását kell korlátozni?

Repülés

Hajtóműbajok és elemi emberi hibák. Ismét katasztrófákat okozott a hegynek repülés. Nem halálos esetek, de egyre több az ütközés a földön.

Repülés

A kétüléses Bulldog balesetében a pilóta meghalt. Repülés Kaposújlak irányába, rossz látási viszonyok, visszafordulás Budaörs felé.

Repülés

Elindult a helyi a Tréner Kft.-vel közösen működtetett pilótaakadémia a szabolcsi megyeszékhelyen.

Repülés

A kollektív munkaszerződések mintegy nyolcvan százalékos jóváhagyási aránya hosszú távon békés bérhelyzetet garantál. Jövőre több mint 500 pályakezdő pilóta áll szolgálatba.

Repülés

A kutya sem akar az MD-88-asokon repülni, de még legalább három évig szolgálatban lesznek, és 110-nél is több van belőlük a Deltánál.

Repülés

Kínzás segítségképpen a szimulátorban. DHL-es mindennapok, az éjszakai repülés is lehet szép. A 757-es dícsérete: a barátságos kezes bárány.

Repülés

A fáradtság és a reakcióidő. Mi fárasztóbb, egy hosszú járat, vagy egy napon több rövid szakasz? Nappali alvás éjszakai repüléshez, a 747-es kapitány módszerei.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/