Keresési eredmény a(z) „praga” címkére
Rendezés:

Vasút

A Retro Prague Historic Rally megrendelésére a Cseh Vasutak öt autószállító kocsin ötven öreglányt szállított Prágából Poprádra menetrend szerinti járaton.

Vasút

Csak szerda éjjel sikerült járhatóvá tenni a Vágsellye és Tardoskedd közötti vasúti pályaszakaszt, egy vágányon már közlekednek a vonatok, de még így is bonyolult a közlekedés.

Repülés

A csehek lépésének is megvan az előzménye: Oroszország kedvezőtlenül módosította a Prága–Szöul-járatok repülését Szibéria fölött.

Vasút

Lemondták az egyik Budapestről Prágába tartó Metropolitant, mert nem működött a légkondi.

Közút

Nincs elég humán erőforrás, így nem lesznek utaskísérők a Regiojet egyes buszjáratain.

Vasút

Első körben százharmincegy villamos mozdonyba szerelik az ETCS vonatbefolyásoló rendszer fedélzeti egységét a Cseh Vasutak.

Vasút

A Cseh Vasutak hálókocsis szolgáltatását további négy évre a JLV utasellátó társaság nyerte. Más jelentkező nem is volt.

Vasút

A csehek decemberben újjáélesztik a Vindobonát, megint lesz Berlin–Prága–Bécs(–Graz) közvetlen járat.

Vasút

Új vonatok Ukrajnába és Lengyelországba is, egy vicinális újraélesztése és egyéb járatsűrítések – nyári menetrendi módosítás a szlovákoknál.

Vasút

Az első három CRRC által gyártott szerelvény hamarosan megérkezik hajóval az egyik európai kikötőbe, ahonnan a velimi próbapályára transzportálják szárazföldön.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/