Keresési eredmény a(z) „rakospalota_ujpest” címkére
Rendezés:

Vasút

Az állomás felújítása során világháborús robbanótestre bukkantak, melynek eltávolítása szombaton várható, teljes vágányzár mellett.

Vasút

A Rákospalota-Újpest állomáson bekövetkezett felsővezetéki hiba miatt az egyik Nyugatiba tartó S71-es vonat Rákospalota-Kertváros megállóhelynél tette le utasait a reggeli csúcsban, akiknek onnan gyalog kellett folytatniuk útjukat a legközlebbi villamosmegállóig.

Vasút

Pályakarbantartási munkák előkészítése, az ahhoz szükséges anyagok szállítása és tárolása miatt Rákospalota-Újpest állomáson lezárta a vasúttársaság azt a közforgalom elől elzárt üzemi területét, amelyet az autósok ideiglenesen parkolásra használtak.

Urbanisztika

Egy harminc éve lefagyasztott mirelitáru kiolvasztása alapvetően más gasztronómiai környezetben mit hozhat?

Vasút

Most, hogy Rákosrendező egy picit megint megbotlott, érdemes gyorsan megemlékezni a 70-es és 71-es vonalak tegnapi teljes pusztulásáról.

Vasút

A Nyugati és Rákosrendező között leállt a forgalom, a váci és szobi vonatok Rákospalota-Újpestről, az esztergomiak Angyalföldről fordulnak.

Blog

Kincskeresőben, Rákospalota-Újpesten.

Vasút

Lehet-e Budapest átjárható, vasúton?

Vasút

Ármaszedőtörés bénította meg a 70-es és 71-es vonal forgalmát.

Ellátási lánc

A nemzetközi vonat Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között gázolt el egy ismeretlen személyt, aki a baleset következtében életét vesztette.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/