Keresési eredmény a(z) „rch” címkére
Rendezés:

Vasút

A társaság számítása szerint az idei szezonban a tavalyihoz hasonló mennyiséget, mintegy 825 ezer tonna gabonát visznek külföldre.

Vasút

Zsákos műtrágyát hoztak a minimális forgalmú állomásra.

Vasút

Bobó és Kocúr is járt hétfőn a Rákos állomásról kiágazó, volt Ikarus-iparvágányon.

Vasút

A Magyarországra érkező konténerforgalom dinamikusan bővül, éves mennyisége tíz év alatt megduplázódott, már eléri az évi 300 ezer egységkonténert.

Vasút

Mindennapos a kőrakodás, de a szokásos fából is sokat visznek. Szergej és Bobó a felhozatal.

Vasút

Az Ukrán Vasút ötven százalékkal tervezte emelni határfogalmi díjait, az RCH azonban ezt nem fogadta el és egyeztető tárgyalásokat kezdeményezett.

Vasút

Február elején Pozsonyban, a ZSSK Cargo szervezésében tartották a V4 országok piacvezető árufuvarozó vasúttársaságainak csúcstalálkozóját, ahol az ágazat cseh, lengyel, magyar és szlovák vállalatainak vezető beosztású szakemberei mellett részt vett Libor Lochman, a CER (Európai Vasúti és Infrastrukturális Vállalatok Közössége) vezérigazgatója is. Magyarországot Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár és Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Igazgatóságának elnöke, CEO képviselte.

Ellátási lánc

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége közlekedéslogisztikai konferenciájának fókuszában az iparág versenyképessége, a digitalizáció és a modern logisztikai megoldások állnak.

Vasút

A Rail Cargo Hungaria a lengyel, szlovák és román árufuvarozó vasútvállalatokhoz hasonlóan nem fogadja el az ukrán vasúti ultimátumot.

Vasút

Két Gigant, és spéci kocsik...
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/