Keresési eredmény a(z) „repterbezaras” címkére
Rendezés:

Repülés

Még egy-két hét, a hatóságnak is rá kell bólintania. Nőnek a tarifák, de autópályák hiányában nagyon is kell az újjáépített felszállópálya.

Repülés

A Wizz részlegesen tér vissza. Interjú a légikikötő igazgatójával: lesznek más járatok, más társaságok is, de száraz idő kell az aszfaltozáshoz.

Repülés

A világhírű repteret a hurrikán után a holland haditengerészet működteti, leszállt már néhány gép, hogy ottrekedteket menekítsen.

Repülés

Öt és fél fokos siklópálya, tíz percre a világ egyik kereskedelmi központjától (most még). A kanadai gépet nem kellett átalakítani, eleve erre a reptérre is tervezték.

Repülés

Két hétig ingyenes busztranszfer Kolozsvárra. Ha a pálya felújítása elkészül, a Wizz visszaköltözik, „ideális esetben” jövő év végefelé.

Repülés

A Wizz először két napra, majd két hétre terelte át járatait Marosvásárhelyről Kolozsvárra.

Repülés

A képviselő cáfolja a reptér „felszalámizását”. A sportrepülők szerint nem kaphat építési engedélyt, ami zavarná a reptér üzemelését.

Repülés

A Goldtimer-gépek láthatók lesznek, de Budaörsi Repülőnap nem lesz. Dunakeszin megint valami készül, hány repteret tudna megmenteni a HM?

Repülés

Három gép vasárnap, huszonegy hétfőn, Budapestre is. Buszok, vonatok nem járnak. A reptériek fokozottabb ellenőrzést akartak.

Repülés

Járattörlések, gépekben rekedt utasok. A terroristák ott robbantottak, ahová ellenőrzés nélkül juthattak be, és a legnagyobb pusztítást okozhatták.