Keresési eredmény a(z) „repulogep_hordozo” címkére
Rendezés:

Hajózás

Donald Trump szombaton a virginiai Norfolk haditengerészeti kikötőjében tartott ceremónián szolgálatba állította a világ legkorszerűbb repülőgép-hordozójának számító Gerald R. Ford nevű hajót.

Hajózás

A haditengerészet 2030-ra állíthatja rendszerbe a repülőeszközök hordozására képes hadihajót, az Admiral Kuznyecovot pedig felújítják.

Repülés

Hogyan lehet hosszabb a MAX 10 futószára? Hogyan fér a 777-9 az állóhelyre? Mint a Navy harci gépei: felhajtható a szárnyvég.

Repülés

Két hónap, két gépveszteség: hajófedélzetről vagy szárazföldről indultak-e a hordozó vadászbombázói? A nagy hajó ismét átfüstöl a Csatornán.

Repülés

Történelmi felszállást hajtottak végre az F-35B Lightning II-essel.

Repülés

A holland királyi légierő 323. vadászrepülő százada lett az első holland egység, amely az F-35A Lightning II. ötödik generációs vadászbombázó repülőgépet használja. Igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban...

Hajózás

Sanghajban készül majd Kína harmadik repülőgép-hordozója, amely a második hazai fejlesztésű vízi jármű lesz az osztályában.

Repülés

A független Skócia már tizennyolc Eurofightert akar a RAF állományából. Viszont minek ennyi drága gép, ha Skócia úgyis NATO-tag marad?

Repülés

Szívinfarktust kapott és meghalt a landolásokat figyelve a J–15-ösöket gyártó vállalat igazgatója.

Repülés

Egyelőre csak „touch-and-go”-kat repülnek a kínai pilóták a J–15-ösökkel.