Keresési eredmény a(z) „repulogepgyartas” címkére
Rendezés:

Repülés

Az amerikai cég polgári gépei közül csak a 787-es lesz le Bourget-n, és egy cargo-737-es. A házigazdák aduja az óceánt átrepülni képes A321-es változat lesz.

Repülés

A kanadaiak ezzel végképp feladják a közforgalmi gépek gyártását... Tavaly még pereskedtek: segít-e a japánok döcögő programján a lépés?

Repülés

A Boeing bejelentette: idén áprilisban egyetlen repülőgépet sem sikerült értékesíteniük, ami korántsem megszokott a cég életében. Eközben a Ryanair is bejelentette: csak később veszi át 737 MAX-ait.

Repülés

A Boeingtől kiszivárgó értesülések szerint a közelmúltban tapasztalt kisebb csúszások ellenére is szinte biztos: a prototípus 777X még június vége előtt a levegőbe emelkedhet.

Repülés

A lépésről még tavaly decemberben írtak alá szándéknyilatkozatot – közölte a toulouse-i székhelyű társaság.

Repülés

Ünnep volt a kanadai Mirabel repülőterén: május 20-án ünnepélyes körülmények között adták át az Airbus 12 ezredik, legyártott repülőgépét. A szerencsés „nyertes” az amerikai Delta Air Lines lett.

Repülés

A jelek szerint visszavonulót fúj a kanadai Bombardier Aerospace repülőgépgyártó vállalat: ezentúl csak az üzleti repülőgépek piacával foglalkoznak. Isten veled, Cseries...

Repülés

Mintegy húsz százalékkal csökkent a vállalat üzemi eredménye.

Repülés

A COMAC utasszállítójának megvásárlásáról tárgyal az Ethiopian, kínai technolgóiai-kereskedelmi hídfőállás épülne ki Etiópiában.

Repülés

A több mint ötezer négyzetméteres kompozitelem-gyártó létesítmény hárommilliárd forintos beruházásból jött létre.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/