Keresési eredmény a(z) „repulogepgyartas” címkére
Rendezés:

Repülés

A Dreamliner-gyilkos első felszállása. „Úgy repül, mint egy 330-as, csak jobban!" Új hajtóművek, nagyobb szárny, egyelőre nyolc példányban kelt el.

Repülés

A Boeing megkezdte az összeszerelést, a szimbolikánál persze fontosabb a típus valóságos sikere. A Lufthansa is venne, 340-esek beszámításával?

Repülés

Hangsebesség felett nem sokkal hangrobbanás nélkül, másfélszeres sebességgel víz fölött, hangrobbanással. A sorozatgyártás 2025-ben indulhat.

Repülés

Kanadai kereset, 92 embert és fontos titkos dokumentumokat szerzett meg a Mitsubishi a CSeries program megcsapolásával...

Repülés

Nagy reményekkel várják az orosz repülőgéptervező- és gyártó vállalatok az Adviadvigatyel PD-14 hajtóművet. Október 18-án örülhettek a mérnökök: megkapták rá a típusengedélyt.

Repülés

Ezek egy része átalakított utasszállító. Húsz év alatt megduplázódik a teherforgalom. Nagy tervek a Volga-Dneprnél: amerikai hajtóművek az Antonovokra.

Repülés

Az A321LR elnyerte a kiterjesztett kéthajtóműves üzemeltetés lehetőségét is. A Primera csődbe ment, az Arkia kapja az első gépet.

Repülés

1994: „Csak semmi orsózás!” Kemény berepülő program után tizennyolc békés év a Cathay-nél. Átrepülés Tucsonba: visszafestik-e a gépet eredeti Boeing-színekre?

Repülés

A legfontosabb nyersanyag legfontosabb szállítója Oroszország: az újabb szankciókkal szemben a legfőbb fegyver, ha a Boeing nem kap belőle...

Repülés

Az első Beluga Extra Large első felszállása. Airbus-szárnyak Toulouse-ba, összeszerelésre, műholdak Guyanára, kilövésre.