Keresési eredmény a(z) „repulogepgyartas” címkére
Rendezés:

Repülés

Felhajtás nélkül kapta meg a gépet a maláj Malindo, az első vonalrepüléssel lehet, hogy beelőz a Norwegian, mégis a Southwest a kibocsátó...

Repülés

A Boeing és a hajtómű gyártója is állítja: nincs szó konstrukciós problémáról, az első újgenerációs 737-est az eredeti terv szerint még májusban átadják.

Repülés

A Leonardo szimbolikus áron adta át részvényeinek többségét. Elemzők szerint az olaszok már nem akarnak költeni a gép további változataira.

Repülés

Talán már ebben a hónapban repül az MSz-21 is. Mindkét gép olcsóbb, mint a nyugatiak, mindkettő a belső piacot, illetve a fejlődőket veszi célba.

Repülés

A koreai társaság az utolsó megrendelője annak a legkisebb XWB-változatnak, amiről már az Airbus is lemondott...

Repülés

CFM-hajtóművek, San Francisco–New York: az Airbus szerint ez az igazi MOM-típus... Döntés előtt az eddig tiszta Boeing-flottát repülő Alaska-csoport.

Repülés

Start hátszélben, leszállás oldalszélben, a nagy hegy felhőbe burkolózott, de a fotózáson kívül mindent sikerült lepróbálni.

Repülés

Először be sem akarták indítani a programot, aztán el akarták adni a japánoknak. Sokszor került szóba a teljesen új típus, de most sem erről szól az ünnepség.

Repülés

Ilyen gyönyörű és ilyen hosszú repülőgépet még nem alkotott a Boeing.

Repülés

A leghosszabb E2-jet, a valaha gyártott legnagyobb brazil gép. Új szárny, új fly-by-wire, 4500 kilométeres hatótáv. Szűzfelszállás után irány Párizs!