Keresési eredmény a(z) „seremetyevo” címkére
Rendezés:

Repülés

06L/24R, a másik kettőtől messze eltolva, azoktól függetlenül indíthat és fogadhat, az óránkénti gépmozgás 90-re nő, a cél az évi százmilliós forgalom.

Repülés

A történet légibázisként kezdődött, ma már évi negyvenmilliónál is nagyobb az utasforgalom, és még idén átadják a harmadik pályát.

Repülés

Az első, hivatalos orosz hatósági kijelentések ellenére nagyon sokan veszítették életüket vasárnap este, amikor kényszerleszállás közben kigyulladt az Aeroflot Szuhoj Superjet 100-asa.

Repülés

Az égő géppel végrehajtott kényszerleszállást követően teljesen kiégett az Aeroflot orosz légitársaság egyik Szuhoj Superjet 100-as keskenytörzsű utasszállító repülőgépe a moszkvai Seremetyevó repülőterén. Negyvenegyen vesztették életüket a katasztrófában.

Repülés

A várható kedvezőtlen időjárás miatt hetvenhat moszkvai járatát nem indítja az orosz légitársaság, köztük a magyar fővárosba tartókat sem.

Repülés

Hózápor után, Seremetyevo repülőterén. Senki nem sérült meg, a pályát egy időre le kellett zárni.

Repülés

Seremetyevo földalatti alagutakat épít, és egy harmadik pályát is kap, Domogyedovóban kiköthetnek a kétszintes A380-asok is.

Repülés

A seremetyevói repülőtéren parkoló és karbantartás alatt álló gépeken áramszünet lépett fel, használhatatlanná téve a járművek repülési és egyéb rendszereit.

Repülés

Forgalomból kivont Aeroflot-gép pilótafülkéjében csaptak fel a lángok, az utasszállító gyakorlatilag elégett, nem volt sérült.

Repülés

Nincs kivétel, csak ha van hivatalos orvosi igazolás a gyógyszerekről. Mit eszik egy kisbaba egy tíz órás úton?
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/