Keresési eredmény a(z) „sport_hobby” címkére
Rendezés:

Repülés

A munkarepülések nem állnak le, a sportrepülés kérdéses. A repülő növendékek javarésze külföldi, ők már el is mentek, ezzel együtt megúszható a szünet.

Repülés

Szezonkezdet lefújva, kiképző gépekben túl közel van oktató és növendék... Teljesítményrepülés mehet? És mi lesz a versenyekkel?

Repülés

Szuper akku, majdnem 500 kilométer/órás sebességrekord vagy London–Párizs táv... Reno stílusú versenysorozat indul kifejezetten elektromos gépeknek, az Airbus is beszáll.

Repülés

A könnyebb, modernebb Iljusin 103-as és egy gépcsalád esélyei. A szerződés révén a Fusion is betörhet a kiképző gépekre éhes óriási piacokra.

Repülés

Az ausztrál sokadik próbálkozásra megnyerte a legutolsó vb-t, Muroya egy ponttal maradt le, Sonka túlhúzott, harmadik lett. Miért kellett búcsúznia a sorozatnak?

Repülés

A vasárnapi program is gazdag, Veres helyett Besenyei repül, oldtimerek, helikopterek, katonák az égen: sokszínűre sikerült az idei felhozatal.

Repülés

Hamarosan indul a próbaüzem, a teljes kapacitás évi 50-80 gép lesz. Ősszel kezdődik a pécsi egyetemen a pilótaképzés, az alapgép a Fusion 213.

Repülés

A partraszállás Dakotáitól a házi építésű apróságokig, a műrepülőktől a katonai kötelékekig: a wisconsini reptér és légtere idén megint csodálatosan benépesült.

Repülés

Minden az utolsó pillanatokban dőlt el: Sonka szakított, Hall győzött, a tó és környéke szép helyszínnek bizonyult.

Repülés

Jövőre nem rendezik meg a repülőverseny-sorozatot. Győzött az égi futamok felett a földi Red Bull, a Forma-1-es reklámértéke? A balatoni futamot még megtartják!