Keresési eredmény a(z) „sport_hobby” címkére
Rendezés:

Repülés

Összeszerelő, bázis pilótaiskolának. A 212-es megkapta a típusalkalmasságit, következhet a gyártás. Az eFusion esélyei, például a vészhelyzeti oktatásban.

Repülés

Gripenek, Mókuskák, Zlinek, Mi-8/17esek: motoros és helikopteres műrepülés, Diamond-gépek, ejtőernyősök. A közönség igényelte, szervezik az ünnepi légiparádét.

Repülés

Ötezer önkéntes segítette a szervezőket, a reptéren óránként átlag 123 fel- és leszállás történt, 2991 gép repült a bemutatókon...

Repülés

Tóth Ferenc negyedik vb-aranya! Lezajlott az egyik vitorlázórepülő Eb, következik a másik három kategória. Dunaújváros: györnyörű oldtimerek rallyja.

Repülés

Az éjjeli show szépségei. Egyszerre hetven(!) gép a levegőben, különleges személyiségek a fórumokon. A tömeges érkezés titkai, pöttyök a pályán.

Repülés

„Életem legnehezebb versenye volt” – mondta a wroclawi díjkiosztó után. Hamarosan esélye lesz a negyedik vb-arany megszerzésére is.

Repülés

Szatymazon zajlik a 13,5 méteresek vb-je, egyelőre a lengyel Kawa az élen. A Világosztályból átnőtt kategória: kis fesztáv, nagy teljesítmény.

Repülés

A legtapasztaltabb lett a győztes. De ki nyer a budapesti rendezéssel? A magyaroknak továbbra is Besenyei az Air Race sztárja...

Repülés

Besenyei is repül versenyen kívül, a Mestereknél Muroya és Sonka az élen, a Challenger kategóriában jól szerepelt eddig Genevey.

Repülés

Legalább mi ünnepeljünk! – határozta el a Goldtimer Alapítvány. Amikor a szárnyvég a csodálatos Körépület felé mutat.