Keresési eredmény a(z) „sport_hobby” címkére
Rendezés:

Repülés

A PZL-101-es a fiatalok repülésszeretetének szolgálatába állna: Vári Gyula és az Orion Egyesület azokra a kölykökre is gondol, akiknek nincs pénzük...

Repülés

Még utólagos meglepetéssel is szolgált az idei idény nyitánya: Abu Dhabi egyik dobogósától már a verseny után vették el a helyezését.

Repülés

A csillagmotoros orosz gépekből egyetlen hárommotorosat építenek, az első felszállás még jet-meghajtás nélkül történt, de így is roppant látványosan repül...

Repülés

A körülmények, az előzmények, a két repülőgép pályája felszállástól ütközésig. A baleset okait majd a zárójelentés kell, hogy összefoglalja.

Repülés

Még meg nem nevezett európai és ázsiai helyszínek, viszont a magyar fővárosban biztos a futam. Ha japán lett idén a világbajnok, gyanítható, hogy lesz ottani verseny is...

Repülés

A vitorlázórepülés hazai kezdetei és a Katlan, egy kilencperces C-vizsga helyszíne. Az Esztergom után egy Jantar szárnyaiból lett műalkotás.

Repülés

Air Race: az év legutolsó felszállása döntött el mindent. Muroya kockáztatott, Sonka átesett a félbukfenc tetején. Challenger Cup: az első női futamgyőztes, Melanie Astles!

Repülés

Se a tandemugróknak, sem a szólóban ugrónak nem nyílt ki az ernyője, miután szabadesésben ütköztek.

Repülés

Farkashegyi anzix. Az MHSZ-hajózó szerencsés története. Könyvek, újságok, térképek, műszerek. És egy majdnem igazi Storch!

Repülés

Aki elad, aki vesz repülős relikviákat, aki csak bámészkodni akar, aki jól akarja magát érezni egy repülőtéren... Szombaton az őszi alkalom.