Keresési eredmény a(z) „szingapur” címkére
Rendezés:

Hajózás

Óriási a szektor válsága, és ezt szépen lassan az átlagember is megérzi: ugyanis a világkereskedelem kilencven százaléka érinti a tengerhajózást. Mit lehetne tenni? Ez is a legnagyobb baj: nem lehet érdemben válaszolni erre az egyszerű kérdésre.

Repülés

Először kapta meg a Skytrax díjat zsinórban hatodszor egy régiós nyertes, a világlista élén hetedik alkalommal: Szingapúr.

Repülés

Leszállás Newark repülőterén: kevés késéssel szállt fel, de bőven behozta. Van igény több pénzért non-stop repülésre. A kéthajtóművessel a társaságnak is megéri.

Repülés

A Singapore Airlines hamarosan átveheti az első Airbus A350-900ULR extra nagy hatótávolságú utasszállító repülőgépét. Az ázsiai vállalat volt az első megrendelő, így nem véletlen, hogy a jellegzetese SIA-színeket viseli az első példány.

Repülés

Ismét Szingapúr–Newark, az ULR 350-essel, megnövelt felszállósúly, teletölthetők a tartályok. Arubából Venezuelába, ötven mérföld.

Repülés

A repülőtéri légi forgalom intelligens távirányításának, a Smart Remote Towernek a megvalósításában nyújt segítséget a HungaroControl a világ legjobb címét elnyerő szingapúri Changi repülőtérnek.

Repülés

A tűz alaposan bekormozta a 777-est, de érinthette a futóaknában és a műszerrekeszben lévő berendezéseket is.

Repülés

Az átadás optimista légköre, és a mai bonyodalmak. A Singapore Airlines a legelső A380-asát már leállította, de még átvesz öt újat.

Hajózás

Egy tankerrel ütközött össze egy amerikai hadihajó Szingapúr partjainak közelében, legalább tíz amerikai tengerész eltűnt, öt pedig megsérült.

Vasút

Számos koreai vállalat működik együtt a sikeres pályázat érdekében.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/