Keresési eredmény a(z) „szu_27” címkére
Rendezés:

Repülés

Meghalt Eric Schultz, a légierő különlegesen felkészült tesztpilótája, ami lezuhant: Grooom Lake „fekete” típusa? Vagy F-117? Esetleg Szu-27?

Repülés

Megszámlálhatatlan variáns, nagy, erős és csodálatosan manőverezik, sikeres exportcikk most már többféle szerepkörben.

Repülés

A legfrissebb: a svájciak két gépe ütközött. Pilóták, háttérmunka, felkészülés, típusok. Miért fontosak a formációk?

Repülés

A pilóta életét vesztette. A kötelék egy ünnepségen szerepelt, a bázisra visszatérőben technikai hiba miatt zuhant le a külső jobb kísérő.

Repülés

A Szuhoj „végigsöpörte” az amerikai felderítőt; egykor hasonló helyzetben ütközésre vezetett a kínai vadász harciassága.

Repülés

A Szu-35 első export-sikere, van-e másoláskockázat? Nem lesz kínai gyártás, talán már két év múlva átadják az első gépeket.

Repülés

A Budapesten is bemutatkozott Varacskosok új körútja. Latakia: Szu-27-esek vagy 30-asok? Orosz volt-e a Szu-24-es kötelék?

Repülés

Egy lelövés felvételei, más kérdés, hogy nem Szuhojt találtak el, nem Ukrajnában. Még a fa is érzi az Ukrán Sólyom áthúzását.

Repülés

Virtuális Red Flag, netes légiharc a világ túlfelén lévő gépekkel, de a kisgyerekeknek is nagy élmény, pláne ha igazi repülés jár vele.

Repülés

Négy kontinens harmincnál több országában szolgáltak vagy szolgálnak a gyár termékei: repült néhány magyar felségjellel is.