Keresési eredmény a(z) „szuhoj_superjet_s100” címkére
Rendezés:

Repülés

Szuhoj S100-asok és MC-21-esek alkotják majd a gépparkot, most keskenytörzsű Airbusok. A Superjetek is a hazai technológiájú változatból lesznek?

Repülés

Az ügyészség a pilótát okolja, a pilóta szerint a villámcsapás után a kormányok fordítva működtek, a futószárnak nem lett volna szabad áttörnie a tankot.

Repülés

Szenzorhiba a Szuhojon, majd két és fél óra repülés kisebb magasságon.

Repülés

A hazai részegységek aránya 50-60 százalék lenne, potenciális vevők: a szankció-sújtotta országok, mint Irán. És - netán a Norwegian?

Repülés

Fogyasztáscsökkenés, javuló repülési tulajdonságok. Moszkva szerint a tavaszi baleset nem befolyásolja a típus iránti keresletet, de külföldi vevő régóta nem jelentkezett.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló augusztus 26-ától szeptember 1-jéig.

Repülés

A huszonkettőből már csak hat repül. Az egyetlen európai vevő példányai visszakerültek a gyártóhoz. Putyin szóvivője óva int a pesszimista következtetésektől.

Repülés

Kevesebb áldozat az első félévben. Új légialkalmassági eljárás MAX-okra, új típusként? Nemcsak Boeingok kerültek bajba rossz szenzorok adatai miatt…

Repülés

Megérkezett az első, komolyabb rendelés-visszamondás az Aeroflot SSJ100-asának seremetyevói katasztrófáját követően. Nem is akárkitől: a Jamal Airlines a második legnagyobb Superjet-flottát üzemelteti.

Repülés

Az égő géppel végrehajtott kényszerleszállást követően teljesen kiégett az Aeroflot orosz légitársaság egyik Szuhoj Superjet 100-as keskenytörzsű utasszállító repülőgépe a moszkvai Seremetyevó repülőterén. Negyvenegyen vesztették életüket a katasztrófában.