Keresési eredmény a(z) „tarlos_istvan” címkére
Rendezés:

Vasút

A BKV nem tekint el a 3-as vonalon meghibásodott felújított metrószerelvények után járó kétmilliárd forintos vagy azt meghaladó összegű kötbérigényétől – jelentette ki a főpolgármester.

Vasút

A BKK online jegyértékesítő rendszere körüli botrányos események hullámai Tarlós István dolgozószobájába is becsaptak.

Vasút

Igaz, nem készpénzben, hanem betétekben és értékpapírokban, de van Budapestnek harmincmilliárdja a metróépítésre – nyilatkozta Tarlós István.

Vasút

Budapest főpolgármestere legutóbbi rádióinterjújában saját pénzmaradványukban bízott, mert ha az megmarad, kiegészítésként felhasználható, akkor se Isten, se ember nem akadályozhatja meg, hogy felújítsák a 3-as metrót.

Közút

Lehet, sehogy. Ha a fővárosban szmogriadót kell elrendelni, akkor a robogók és segédmotorok is megállhatnak, amennyiben így dönt a székesfőváros közgyűlése.

Közút

Ha lefejtjük az ügyről az elvárások és előítéletek mázát, miért ne járhatnánk akár jól is?

Vasút

Eddig vártunk rá, most megtörtént: Orbán Viktor és Tarlós István találkozóján mégsem született megoldás a metrófelújítás támogatására.

Közút

Az állami szféra általános béremelésénél is többet kapnának a BKV dolgozói.

Vasút

Forgalomba állt a 3-as metrón az első felújított szerelvény: Kőbánya-Kispestről indult először.

Közút

A fizetés nevetséges a konkurenciához képest, miközben 2020-ig ezer kilépő dolgozó pótlását kellene megoldani. A szakszervezet úgy gondolja van megoldás: harminc százalékos béremelés. Ha ez nem lesz, akkor jön a sztrájk.