Keresési eredmény a(z) „turkish_airlines” címkére
Rendezés:

Repülés

Óriási (elnöki) ambíciók: nemcsak az Öböl-mentieket, a világ összes más társaságát megelőzni! 50+10 gép, az új isztambuli reptérre.

Repülés

2016 problémái után különösen erősek a számok. Háromszáz célállomás, 329 repülőgép.

Repülés

A légitársaság talán túljutott a tavalyi mínuszokon, a gyártó jól döntött, hogy felpörgeti a 787-es sorokat. A háttér: a Boeing beszáll a török repülőiparba.

Repülés

Trump egymilliárddal olcsóbb programot akar. Miért is kell az utántöltés képessége? Turkish-tervek, 747-esek áron alul...

Repülés

Felmentés: Abu Dhabi, Dubai, Isztambul és Doha, ahol életbe léptek az új szigorítások. De mi van a brit repterekkel, légitársaságokkal?

Repülés

A terrorizmus és a politikai bonyodalmak csökkentik a forgalmat, plusz a gazdasági visszaesés. 18 Boeing átvételét halasztják, igaz, 181 van a rendelési listán.

Repülés

Indul a beruházás, megnőtt a teherforgalom, vezet a Qatar, a Cargolux, az Emirates és a Turkish. A gyorsszolgálatok maradnak az 1. terminálnál.

Repülés

Célországként csökkent a vonzóerő. Csúszik a keskenytörzsű flotta bővítése, lemondtak az A380-asról?

Repülés

A társaság háromszázadik gépe egy A330-as. Technológiai megállapodás a Boeinggal: a török beszállítók készek török konstrukcióra is?

Repülés

A gép pilótája is bombára gyanakszik. Miért állította le korábban a járatait Mogadishuba a Turkish? Korom a lemezek alatt.