Keresési eredmény a(z) „us_air_force” címkére
Rendezés:

Repülés

Negyvenöt éve repült az első Eagle, de ma is dolgozik a gyártósor. Hogyan lesz a modernizált F-15EX az ötödik generációs F-35-ös fegyverhordozója?

Repülés

Az „őslopakodó” többszöri feltámadása: lehet, hogy ezek a gépek már nem tartoznak a légierőhöz... De harcoltak-e valóban 2017-ben Szíriában is?

Repülés

A bombázóflotta jövője a még nem létező B-21-es. A B-2-es „lopakodók” és a varia B-1-esek 2030 után mennek nyugdíjba, a Buffok – 2050 után.

Repülés

A hajózók tíz százalékát kellene pótolni, a légiközlekedésből visszaigazoltaknak nincs elég repült órájuk katonai gépeken. A flotta  átlagéletkora 28 év.

Repülés

Szupermanőverező képesség: meggyőzni a kétkedőket? A Viharmadarak is F-35-öst kapnak? Megint repülhetnek a géppel könnyű pilóták.

Repülés

Nincs elszabadult költségvetés, ha nincs még költségvetés. Mennyibe kerül egy 747-es? És ki tudja, mit adnának az ukránok?!

Repülés

Most „kivételesen” nem leszálláskor történt baleset a nem épp könnyen vezethető felderítőgéppel. Az egyik pilóta ernyője nem nyílt ki teljesen.

Repülés

A Viharmadarak hatosa katapultált és sérülés nélkül élte túl a hajtóműleállást, a Blue Angels hatosa viszont nem tudta elhagyni a gépet.

Repülés

A személyzet mind a hét tagja sérülés nélkül megúszta, megszakított felszállás volt. A kormányzó cáfolja, hogy megtámadták volna a bázist.

Repülés

Korábban sikeres volt az F-16-os és a Harrier feltöltése, a szállítógépnél viszont gond volt a tankolócső „repülésével”.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/