Keresési eredmény a(z) „városi vasút” címkére
Rendezés:

Vasút

Június 27. és július 16. között – kapcsolódva a hűvösvölgyi villamosokat érintő vágányzárhoz – három ütemben ismét változik több budai villamosjárat közlekedése, mert összehangolt felújítási munkákat végez a BKV: a Budaörsi úti villamospályán a nagypaneles vágány paneleit cserélik, a Szilágyi Erzsébet fasoron és az Alkotás utca/Nagyenyed utca kereszteződésénél pedig, pályakarbantartási munkákat végeznek. A Hűvösvölgyi úti támfalépítés miatt fennálló villamosközlekedési változások ebben az időszakban is érvényben maradnak. A BKK kéri, hogy ebben az időszakban fokozott figyelemmel közlekedjenek, indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi rendről, és útvonaluk tervezésére használják a BKK Futár utazástervező oldalt vagy mobilalkalmazást.

Vasút

A baleset a főváros XIII. kerületében, a Róbert Károly körúton, a Reitter Ferenc utcai megálló előtt történt.

Vasút

Kézzel felfeszített ajtókon tudtak csak szabadulni az utasok, a BKV kötbérigényt jelentett be, Gulyás Attila szerint a régi szoftver nem fér össze az új járművel.

Vasút

Idén 15 milliárd forint támogatást kap a központi költségvetésből Budapest a közösségi közlekedés finanszírozásához. Félmilliárdot meg az építészeti örökségvédelem kap támogatásként.

Vasút

A Közlekedő Tömeg nyílt levele után határozott a Főváros, keddtől már saját sávban járhatnak a négyeshatost pótló buszok.

Vasút

Június 19-én este és várhatóan 20-án kora reggel a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Boráros tér H között közlekedik, mert a nyári vizes világbajnoksághoz kapcsolódó építési munkákat végeznek.

Vasút

Lesz itt kiskörúti troli, újjáéledő ideiglenes viszonylat, hídi séta.

Vasút

Budapest főpolgármestere legutóbbi rádióinterjújában saját pénzmaradványukban bízott, mert ha az megmarad, kiegészítésként felhasználható, akkor se Isten, se ember nem akadályozhatja meg, hogy felújítsák a 3-as metrót.

Blog

A fókuszban továbbra is a Dugonics tér áll, amelyet a Bengáli villamosok vettek használatba.

Vasút

A főváros a pluszköltségeket saját megtakarításaiból fizetné, uniós szankciók nélkül.