Keresési eredmény a(z) „városi vasút” címkére
Rendezés:

Zöldút

Már megszületett a realista alternatívája a kissé légből kapott ötletnek. Talán mégsem lesz ingyenes a közösségi közlekedés Németországban. Győz a józan ész?

Vasút

Az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján városszerte több helyszínen – többek között a Kossuth Lajos téren, a budai Várban, a Várkert Bazárban, a Fővám téren és az Andrássy úton – rendeznek ünnepi programokat, megemlékezéseket, demonstrációkat.

Vasút

Talán nem tudják olyan sokan, hogy a metró építésében – ezalatt az ötvenes évekbeli kezdeteket értjük – jópár, Magyarországra hadizsámányként keveredett vasúti kocsi is részt vett.

Vasút

Vágányjavítás miatt rövidített útvonalon közlekednek.

Közút

A március 16-i pihenőnapot március 10-én dolgozzuk le, ezért szombaton a fővárosi közösségi közlekedési járatok az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek.

Vasút

A fejlesztésnek még csak egy része készült el, de máris látványos eredményeket tud felmutatni.

Vasút

A Széchenyi-hegyi végállomás és Svábhegy között március 29-éig közlekedő 60-as busz a Művész úton egy új, ideiglenesen kiépített megállóban is megáll.

Vasút

Átadta az utasforgalomnak a moszkvai nagy metrógyűrű-vonal első öt állomását Szergej Szobjanyin, az orosz főváros polgármestere.

Vasút

A 4-es és a 6-os vonalon Combinói is tudják már a Forgalomirányítási és UtasTÁjékoztatási Rendszert. Egyúttal a fedélzeti biztonsági kamerákat is beüzemelték.

Urbanisztika

...de nem áz igázi.