Keresési eredmény a(z) „vaganyzari_menetrend” címkére
Rendezés:

Vasút

Alig két hét múlva kezdetét veszi az egy teljes évig tartó vágányzár Kelenföld és Érd felső között. Lássuk, mire számíthatunk!

Vasút

Van néhány fontos apróság a jövő heti vonatközlekedés módosulásairól. A miskolciak külön figyeljenek!

Vasút

Egyre rövidebbek az összefoglalók, egyre több helyen érnek véget a munkák. A nagy felújítások még tartanak, plusz gyorsan elvégeznék még néhány kisebbet is.

Vasút

Feléled a rajkai határátmenet, a prágai eurocityket pedig már a Nyugatiban keressük. Több vonalon is állandó vágányzári menetrendek lesznek érvényben.

Vasút

Szorgoskodik a GYSEV is, a zöld–sárgák friss karbantartásain túl a megszokott MÁV-os munkákra kell számítani a vasútvonalakon.

Vasút

Sok újdonság ezúttal nincsen: serénykednek a felújítással mindenhol az országban. Ha meg lehet oldani, akkor csak éjszaka dolgoznak, de van, ahol ez kivitelezhetetlen.

Vasút

A korszerűsítéssel a teljes, 46,3 kilométer hosszú vasúti vonalszakaszon megépül a villamos felsővezetéki rendszer a szükséges energiaellátó rendszerrel együtt, valamint megújul Szerencs vontatási transzformátor állomás. A vasútfejlesztés munkálatai miatt október végéig vonatpótló autóbuszok közlekednek Szerencs–Sátoraljaújhely között.

Vasút

Győr és Veszprém között több mint egy hétig nem lesz vonatközlekedés, mindent pótolni fognak. De máshol is meglepődhet, ha rutin akar vonatozni.

Blog

Azért én megpróbáltam lefotózni őket... Tanmese a fotózás professzionális megtervezéséről.

Vasút

Egyre közelebb kerülünk egyre tovább vonal felújításán a munkafázisok végéhez. Jellemzően még a „szokásos” módosítások az érvényesek, de lassan „át kell programozni” magunkat, ha nem akarunk a peronon bosszankodni.