Keresési eredmény a(z) „vaganyzari_menetrend” címkére
Rendezés:

Vasút

A három nagy munka – Keleti, kettes, Kalaton, illetve Balaton – mellett is van pár apróság. Ezek közül is a legnagyobb a 98-as teljes lezárása.

Vasút

Nem mondhatni, hogy káosz van a Keletiben, pusztán csak érdekes módon lehet eljutni mondjuk Gyömrőre vonattal.

Vasút

Május 17-étől június 1-jéig karbantartást végeznek a Keleti pályaudvaron, valamint a Ferencvárost Kelenfölddel összekötő szakaszon. Emiatt számos Keleti pályaudvart érintő vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.

Vasút

Szegedet egy napra kiveszik a forgalomból, a 8-ast két részletben újítja föl a GYSEV. A Keleti is elég sok mindent „beborít.”

Vasút

A legtöbb bosszúság Baranyában éri most a vonatra várókat és az azzal közlekedőket. A már állandónak tűnő felújítások mellett egy-egy apróbb beavatkozásra telik.

Vasút

Zalaegerszeg-Ola megvan? Nem baj, ha nincs. Ellenben most meglehet, csak utazzon a Citadellával!

Vasút

De a kínok nem múlnak: meghibásodott a biztosító berendezés hétfő reggel a Keletiben. Eszkalálódnak a késések.

Vasút

Joggal tűnhet teljes ismétlésnek mostani ágányzári közleményünk: ezek a munkák már ezen a héten is javában zajlottak. De vannak újdonságok és ápró változások is.

Vasút

Húsvét után belehúznak a srácok: rengeteg „apró” pályakarbantartási munka kezdődik el. Többségüket viszonylag hamar meg is csinálják.

Vasút

Forduló hétnek is mondhatnánk a hétfőn kezdődő tizenötödik hetet, már ha ennek lenne értelme. Lényeg, lesznek véget érő pályafelújítások és éppen hogy elkezdődők is. Az állandóságot a Balaton és a 2-es képviseli, mások mellett...