Keresési eredmény a(z) „vaganyzari_menetrend” címkére
Rendezés:

Vasút

Néhány mini pályafelújítással bővült az eddig ismert lista, ám ha nem figyelnek oda ezekre, akkor bizony bosszankodhatnak.

Vasút

Nyugat-Magyarországon kezdenek hozzá két vonalon is most a felújításokhoz, jellemzően éjszaka, hogy a nappali forgalom minél zavarmentesebb legyen. Máshol a már jól ismert felújítások zajlanak, közülük egyre több közelít a végső határidőhöz: jön a menetrendváltás.

Vasút

Visszatér az életbe a füzesabonyi vonal, Hatvan felé újabb fázisa kezdődik a felújításnak, hajráznak a néhány napos pályakarbantartások.

Vasút

Javában tartanak az őszi karbantartások. Vannak olyan vasútvonalak is közöttük, ahol a pótlóbuszok nem tudják követni a teljes vonalat, kimaradnak vasúti megállók, illetve csak jókora kerülővel lehet oda jutni. Figyeljék a kiírásokat!

Vasút

Szépen lassan elfogytak a pályafelújítások, majdnem minden munka elkészült. Persze azért maradt még pár, ezeket soroljuk föl.

Vasút

Jó néhány vadonatúj pályafelújítási munka kezdődik el a következő héten. Szinten mindenhol pótlóbuszozni kell, figyeljenek oda, amikor útnak indulnak!

Vasút

Elfogytak a „kis munkák”, a már jól ismert felújításokkal foglalatoskodnak a pályamunkások.

Vasút

Kezdődik a szegedi „nehezülés”, de a 100-ason is van még mindig friss munka. Kerül a pécsi intercity: figyeljenek továbbra is mielőtt vonatra szállnak!

Vasút

Aranybánya a vasútfotósoknak! Pusztaszabolcs állomás átépítése miatt jelentős forgalomkorlátozás lesz augusztus 5-től 25-ig.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/