Keresési eredmény a(z) „vaganyzari_menetrend” címkére
Rendezés:

Vasút

Újdonság a Gyermekvasút rövidülése, és hogy a 150-esen hétvégén vágányzár lesz, így az Ivo Andric Ceglédnek tart. Izgulunk a 135-ös miatt: a pótlóbuszok 25-éig járnak csak – a most érvényes kommunikáció szerint.

Vasút

Az új forgalmi rend május 2-án kezdődik és december közepéig tart.

Vasút

Karbantartás miatt május 13-ától 26-áig zárva tart a Keleti pályaudvar, emiatt számos vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.

Vasút

A nagy vágányzárak közül már csak a hatvani van érvényben. Emellett több apró, néhány napig érvényes menetrendi változásra kell odafigyelni. Tájékozódjanak, figyeljenek oda a kiírásokra!

Vasút

A keleti fővonalon majd egy hónapig módosított menetrend van érvényben. Erre figyeljenek oda a legjobban! De van még néhány más apróság is a már megszokott vágányzárak, pótlózások mellett.

Vasút

Nem kell majd vonatpótlózni az IC-knél, visszatérnek a személyvonatok is, azonban április 1-jétől 18-áig még módosított menetrend lesz érvényben.

Vasút

Előnyös változás a kunszentmiklósi vonal menetrendjében, segít a metró felújítása az S25-ös utasain.

Vasút

A leendő BMW-gyár területét érintő régészeti feltárások elhúzódása okán áprilisban még nem indulhatnak meg a kőszállító tehervonatok, így nem kell pótlóbuszokra sem szállni.

Vasút

A rendezőpályaudvart a forgalom fenntartása mellett újítják fel, de jelentős megszorításokkal, terelésekkel.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/