Keresési eredmény a(z) „vaganyzari_menetrend” címkére
Rendezés:

Vasút

Ahol csak lehet a pótlóbuszos vonatpótlással megvárják az esti, éjszakai vonatokat, napközben „csak” menetrendi módosulásokra kell figyelni. Itt az érvényes lista, mi szóltunk.

Vasút

Épül, szépül vasutunk, mindenhol serénykednek. Igyekeznek éjszaka dolgozni, hogy nekünk ne legyen kényelmetlen – annyira. Egyet nem értünk csak: mit lehet annyit dolgozni a Dél-Alföldön?

Vasút

Villamosítanak, peront építenek, állomásokat újítanak fel. Egyelőre az esti vonatok közlekedésében lesz változás, folyamatos vágányzár majd októbertől lesz.

Vasút

A négy nagy – 2-es, 40-es, 40A és 100-as – felújítás mellett szinte mindenhol van egy-két „apróság” is, amit viszonylag gyorsan megcsinálnak.

Vasút

Számos kisebb munka véget ér, míg mások most kezdődnek: a 100-ason és a 40A-n nagyon oda kell figyelni, ha nem akar bosszankodni az ember.

Vasút

Elkezdődik egy nagy meló, a 100-as felújítása Püspökladány és Debrecen között. A többi „csak” ismétlés. De milyen fontos ismétlések!

Vasút

Csúcsra járnak a vonatpótló buszok: szerte az országban serénykednek a pályamunkások.

Vasút

Esztergomba hétvégén csak busszal! Ez az egyik legfontosabb, amire föl kell készülni. Miskolc környéke a másik „gócpont” a 90-eshez és a 94-eshez is nekilátnak.

Vasút

Egyetlen hétvégére visszatérnek az albertirsai ingák.

Vasút

Bevalljuk, nagyon izgulunk a kettes elkészülte miatt! Vagy nem is kell valójában? Ugyanígy drukkolunk a 40-es tetejének is!